A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Masnis és fodros, szuperszexis és vagány az idei fürdőruhadivat

A nyárig tartó visszaszámlálás valószínűleg már akkor elkezdődött, amikor jóval a fürdőruhaszezon előtt felvettük a harcot a téli fölöslegünkkel. Két jó hírrel is szolgálhatunk: van még idő a hosszú, forró nyár előtt alakunk finom korrekciójára, és léteznek olyan csalafinta darabok, amelyek jótékonyan csalják el az elcsalnivalót.

Fotó: Women’secret

Jó néhány évvel ezelőtt az uszodán kívüli vizes helyeken nem nagyon jelentünk meg egyrészes fürdőruhákban. Mondhatni, tilos volt.

Strandon kizárólag bikiniben feszítettünk, fontos volt, hogy a felső és az alsó rész között lévő területünk (értsd, has) is ki legyen téve a napsugarak kellemes simogatásának. (Pedig hol jártunk még a hasvillantós daraboktól…)

Aztán ahogy teltek az évek, sokasodtak a gyerekek, és kissé átértékeltük ezt az íratlan szabályt, aztán kerestük a megoldást. Így kanyarodtunk vissza az egyrészes fürdőruhák világához, amelyek, minő szerencse, idén újra virágkorukat élik.

Persze nyugodtan elfelejthetjük a nyakig érő megoldásokat, és véletlenül se a roppant kényelmetlen úszódresszre gondoljunk. Hanem egészen nyugodtan a szuperszexi kivágású, mélyen dekoltált darabokra, amelyeket ráadásul fodrok is díszítenek.

Így két legyet ütünk egy csapásra: elképesztően ellenállhatatlanok leszünk (akkor is, amikor legkisebb gyerekünk épp fejen rúg minket a strandlabdával), és a praktikumból is épp annyit kapunk, amennyitől kellemesen érezhetjük magunkat egész álló nap a vízparton.

Idén a nagy virágos darabok ugyanolyan divatosak, mint a harsány egyszínűek, vagy a pánt nélküliek, esetleg az aszimmetrikus, egy pánttal bírók.

A tervezők most a masnikról sem feledkeztek meg: masni kerülhet a bikinialsóra, a felső pántjára, de még az egyrészes darabra is – oldaltájt. 

Az egypántos fürdőruha az idei nyár egyik legnagyobb slágere lehet. A merész, új dizájnokat az egyedi csomózások és kivágások teszik még különlegessebbé.

A függőleges csíkozásnak és a szűkített szabásnak köszönhetően vagány és optikailag is rendkívül előnyös ez a fazon.

(Összeállításunkban a Women’secret 2018-as nyári kollekciójának darabjait mutattuk be.)

Címkék: bikini, fürdőruha, egyrészes fürdőruha

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!