A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Majd holnap megcsinálom!

Amióta apa lettem, sajnos Pató Pál úr mentalitása kicsit rám ragadt, de esküszöm, hogy nálam nem a lustaság a kiváltója.

Fotó: Shutterstock.com

Azon vettem észre magamat, hogy a munka után a gyermek és a családom annyi időmet leköti, hogy olyan dolgokat szinte képtelen vagyok elintézni, amik régen rutinból a mindennapok részét jelentették.

Ilyenek például a számlák, csekkek feladása, ruhavásárlás, na nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán pár zoknira és esetleg alsógatyára.

Jól jellemzi ezt a dolgot a set-top boxunk esete. Történt ugyanis, hogy amikor új lakásba költöztünk nyár végén, a szolgáltatónkat és az előfizetésünket is megtarthattuk, átvihettük az új otthonunkba.

Ennek nagyon örültünk a feleségemmel, mert így joggal hittük azt, hogy legalább ezzel nem kell már foglalkoznunk. Sajnos azonban az élet gyakran felülírja az elképzeléseket.

Ugyanis egészen addig nem kaphatunk televíziós szolgáltatást, csak internetet, amíg lakásunk korábbi tulajdonosának nem lett meg a hivatalos új lakcíme, ami építkezés miatt váratott magára. Na, de amikor végre lezárult a folyamat, megérkezett a szolgáltató alvállalkozója.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 3. számának 72. oldalán!)

Címkék: halogatás, elfoglalt apuka, családi teendők, teljes kimerülés

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!