A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Louis Vuitton hátizsák kontra kémia

Úgy tűnik, kedves fiatal barátnőm, egyáltalán nem az életkoron múlik, hogy egy nő milyen szempontok szerint választ. Hogy miért köti az életét, ha csak kis időre is egy fiú mellé.

Fotó: Shutterstock.com

Azért, mert a férfi eltartja, vacsorázni, utazni viszi, szép ruhákat, ékszereket vesz neki. Vagy ez bármilyen vonzó és kényelmes, nem a legfontosabb szempont.

Bár én könnyen beszélek, ma fiatalnak lenni nagyon nehéz. Amikor én voltam a párkeresős időszakomban, nem voltak ember és ember között ekkora életszínvonalbeli különbségek.

Az én szüleim az alsó középosztályba tartoztak, nekem mégsem volt rosszabb ruhám, cipőm, kevesebb zsebpénzem, mint annak a nagyon jó barátnőmnek, akinek a szülei vezető beosztásban dolgoztak. Nagy cégek most úgy mondanák, csúcsmenedzserek. Mi Erzsivel mégis ugyanoda jártunk bulizni, ugyanúgy autóstoppal mentünk a Balatonra, és ugyanúgy sátorban aludtunk, mint mindenki körülöttünk. 

Senkinek nem volt luxus terepjárója, vitorlás jachtja az Adrián, sok százezres mobilja, hatvanezres trikója, Louis Vuitton-hátizsákja. Sem fehér por a táskájában, hogy el bírja viselni azt, hogy bármit bárkit megvehet. Senkinek eszébe sem jutott, hogy a pénzért álljon szóba a másikkal.

Más volt az érték.

S számomra ma is más.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 8. számának 33. oldalán!)

Címkék: ha a férfi eltart, eltartott nő, kiszolgáltatottság a kapcsolatban

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!