A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Lent és fent is szexi

Égig érő közhely, hogy május a szerelem hónapja, de azért alkalmas az évszakhoz és a közelgő nyárhoz illő szexi ruhák számbavételére.

Fotó: Shutterstock.com

Nézzük előbb a szexi nagyruhákat. Bár a báli szezon elmúlt, ha tavasszal is van miért lenyűgözni egy fogadás résztvevőit, akkor a hátul mélyen kivágott ruha a legalkalmasabb erre. Sokkal finomabb, mint a dekoltázs mélyítése a köldökig, persze csak szép hát esetében. Aki a nyári lombok alatt is szeretne így hódítani, annak a napozásnál ügyelnie kell, mivel melltartópántot nem enged a nyitott hátú ruha, a beszerkesztett melltartó meg bénán néz ki. Sportosabbak előnyben: masszív kötőszövetet igényel a nyitott hát csukott eleje!

Akik pedig hagyományos módon a dekoltázzsal hódítanak – biztosra mehetnek idén is. Sőt, a testszínű tüllre varrt virágok, gyöngyök, rátétek annyira hatásosak, mintha meztelenül, de illedelmesen takarva a lényeget mutatnák magukat a lányok.

A dizájnerek idén jókora lyukakat vágnak a nádszáltestű lányok csini szettjére köldöktájon. Kockahasú fiatalok jól néznek ki benne, de felnőtt nőknek jobban ajánlható a combtőig hasított szoknyarész.

Az igazi májusi szexi look képviselőit a városi utcákon lehet megtalálni, a minden eddiginél széthasítottabb nadrágokból kidugott formás térdeken vagy csíkokban kilátszó barna combokon mutatkozik meg a speciális divatirányzat. No meg a magas derekú vászonbugyit idéző sortokon, amelyeket még a melegben is harisnyával illik viselni, annyira kihívóak. Szóval a hétköznapi szexiség inkább a lábat mutogatja (a narancsbőrmentes részein). Ha gondolják, elő a tavalyi skinnyvel és az ollóval!

Címkék: divat, nyári divat, tavaszi divat, szexi

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!