A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Lélekműtét

A pozitív testkép kicsit olyan, mintha a Szent Grált próbálnánk megtalálni: hallottunk róla, hogy létezik, de mintha senki sem látta volna még, különösen nem a környezetünk.

Fotó: Shutterstock.com

Az édesanyánk, aki nem rest figyelmeztetni a vasárnapi ebédnél, hogy óvatosan pakoljuk meg a tányérunkat; a barátnőnk, aki bármennyire is vágyik arra a virágos szűk ruhára, szerinte nem az ő testére való; a kolléganőnk, aki megtiltotta, hogy felemlegessük az életkorát és a szomszédasszony, aki szerint a botox a megoldás minden gondra.

Miután éveken át dolgoztam a saját Grálom elérésén, sikerült megtalálni az örömöt a testmozgásban, és szégyen nélkül izzadni az edzőteremben; sikerült hazai és nemzetközi közönség elé kiállva önbizalomról beszélni, és megmutatni a legrosszabb fotóimat is; sikerült megírnom életem első könyvét az ország legnagyobb kiadójának felkérésére, és sikerült nemet mondanom, amikor úgy éreztem, ennél többet érek.

Nem öntömjénezésből osztom meg veled ezeket, hanem azért, hogy felnyissam a szemed: amint megtalálod a belső békédet, és harmóniába kerülsz nem csak a lelkeddel, de a testeddel, új távlatok nyílnak meg, és csakis akkor állsz majd készen arra, hogy a legtöbbet kihozd magadból.

Mert akkor már nem azon aggódsz, vajon tetszel-e majd másoknak, hanem benned merül fel a kérdés: vajon ők majd tetszenek-e nekem?

Nálam tinédzserkorban indult önmagam marcangolása. Nem a pattanások vagy a súlyom volt a gondom, hanem a genetika, amit édesanyámtól örököltem: hirtelen és nagyon megnőttek a melleim.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 8. számának 30. oldalán!)

Címkék: önbizalom, testkép, plasztikai beavatkozás, lélekműtét, tinédzser kor

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!