A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Meryl Streep nagymama lesz

Első gyermekével várandós Meryl Streep lánya, Mamie Gummer, aki egy filmpremieren leplezte le kerekedő pocakját. A 35 éves kismama, aki édesanyja nyomdokain járva szintén a színésznői pályát választotta, nyár óta jár jegyben a 36 éves Mehar Sethivel, a leendő apukával.

Mamie egyébként Meryl Streep és Don Gummer legidősebb lánya, az úton lévő pici pedig az első unoka lesz.

Házassági évforduló Johnny Depp-pel

Óriási szerencséje volt annak a párnak, amely az Eurostar vonat első osztályán nem mással, mint Johnny Depp-pel ünnepelhette házassági évfordulóját.

Fotó: Shutterstock.com

A fiatalok alig hittek a szemüknek, amikor a színész és a testőre belépett a kocsiba, húszpercnyi hezitálás után merték csak megszólítani, amit nagy meglepetésre, kétórás csevej és pezsgőzés követett. 

Johnny láthatóan örült, hogy lett társasága, mesélt a párnak a párizsi gyerekkórházban tett látogatásáról, de szívesen hallgatta új ismerősei családi történeteit is. Depp ajándékként aláírta a párnak a pezsgősdobozt is, sőt, néhány közös képhez is szívesen pózolt.

Mobiljaink piszkos kis titkai

Elképesztő tanulmány látott napvilágot, amely a telefonjaikkal összenőtt felhasználókat minden bizonnyal érzékenyen érinti. Az Initial Washroom Hygiene mintavétele kimutatta, hogy mobiljainkon hétszer több baktérium található, mint egy WC-ülőkén, de a bőrtokot használók esetében az eredmény még ijesztőbb, azokon akár tizenhétszer több szennyeződés is megtelepedhet.

A szakértők felmérése szerint ötből két irodai dolgozó a mosdóba is magával viszi a készüléket, a megbetegedés kockázata azonban minimális, mivel saját baktériumainkról van szó. Jobb tehát, ha a mobilunk nem jár kézről kézre.

Bambival büntetik az orvvadászt

Érdekes ítéletet hozott egy Missouri állambeli bíróság, ahol egy orvvadászra a 15 hónapos szabadságvesztés mellett azt is kiszabták, hogy havonta egyszer nézze végig a Bambi című mesét.

Walt Disney 1942-es klasszikusában egy szarvasborjú épp a vadorzók miatt veszti el édesanyját, ami a bíró szerint lelkiismeret-vizsgálatra ösztönzi majd a 29 éves elítéltet, aki apjával és fivéreivel több száz őzet és szarvast ejtett el illegálisan az elmúlt három évben. Az állam természetvédelmi hivatala üdvözölte a bírósági döntést.

Fotó: Intercom

Ötvenéves minden idők legszebb modellje

Gianni Versace múzsájaként óriási karriert befutott Christy Turlington belépett az ötödik X-be. A divat aranykorában, amikor Cindy Crawford és Naomi Campbell is bemutatkozott, nem volt olyan nagy divatház, amely ne szerepeltette volna kampányában vagy kifutóján az amerikai szépséget.

A topmodell karrierje során legalább ezer címlapon szerepelt, s bár kolléganőivel többet foglalkoztak a lapok, ő nem magánéletével vagy botrányaival hívta fel magára a figyelmet. Helyette vallástörténetből diplomázott, jógakönyvet adott ki, és életre hívta a Minden anya számít mozgalmat, de a fejlődő országokban is jótékonykodott.

Turlington, aki két gyermek édesanyja, 15 éve él boldog házasságban Ed Burns színésszel. Amikor nem jógázik, utazik vagy éppen maratonra készül, Christy még mindig modellkedik, bár bevallottan nem tud azonosulni a kor szellemével, amely a divatvilágot uralja.

Reggeli rutin okosan

Ha reggelente kikászálódva az ágyból az első utad a kávéfőzőhöz vezet, akkor bizony van egy rossz hírünk. Szervezetünk ébredés után ugyanis maga is elkezdi a saját természetes koffeinjét, a kortizol hormont termelni, amelynek egy erős fekete tompítja a hatását, így érdemes várni legalább egy órát az első kávéval, amikor már szükség lehet az utánpótlásra.

Fotó: Shutterstock.com

Az edzést is jobb ébredés után letudnunk, főleg ha a szabadban tesszük azt. Kutatások ugyanis bizonyítják, hogy akik még reggeli előtt kimennek a napfényre, nem csak karcsúbbak lesznek, de testsúlyuk is kevésbé ingadozik.

Egy egészséges nap indításához bármilyen edzésforma megfelelő lehet, de a futás és az úszás az, ami leginkább javíthat a hangulatunkon, nem beszélve a szívre és a tüdőre gyakorolt jótékony hatásáról.

Címkék: kávé, koffein, úszás, mobiltelefon, futás, johnny depp, meryl streep, orvvadászat, cindy crawford, bambi, baktériumok, mamie gummer, házassági évforduló, christy turlington, naomi campbell, ébredési rutin, kortizol hormon

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!