A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Fotó: Shutterstock.com

Válik Robert De Niro

Húsz év, két gyermek, és egy majdnem válás után most tényleg véget érni látszik Robert De Niro és felesége, Grace Hightower története. A legfrissebb hírek szerint a pár külön utakon folytatja, de a miérteket csak találgatni lehet.

Először 1999-ben szakítottak, akkor azonban nem bírták sokáig egymás nélkül, a válás helyett pedig inkább megújították esküvői fogadalmukat. A színésznek ez lesz a második válása. Első felesége Diahnne Abbott volt, akitől van egy lánya, míg Toukie Smith divatmodell folytatott románcából ikerfiai születtek.

Meghan és Harry elhagyják a palotát

A család windsori birtokán lévő Frogmore-villába költözik Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegné. A Londontól autóval mindössze 25 percre levő tízszobás ingatlan Erzsébet királynő nászajándéka volt, mely teljes felújításon esik át a pár beköltözéséig.

Múlt tavasszal még mindenki biztosra vette, hogy Harry és Meghan majd Katalin hercegné és Vilmos herceg tőszomszédságába költözik, ők azonban saját útjukat járják, egyszerűen nem szeretnék, ha csemetéjük a palota csillogó buborékjában nőne fel. 

A Chanel hivatalosan is állatbarát

Fotó: Shutterstock.com

A francia divatház a nagy márkák közül elsőként döntött úgy, hogy nem használ többet krokodil-, kígyó- és gyíkbőrt a termékeihez, az állatvédők legnagyobb örömére. A bejelentés napján a márka webshopjáról le is vették az egzotikus bőrből készült termékeket.

Az állatvédő szervezetek szerint a döntés a szőrmékre is vonatkozik. Bár a közleményben ez kiemelten nem szerepel, Karl Lagerfeld, a divatház művészeti igazgatója nemrégiben utalt rá, hogy a kollekcióikban évek óta nem használják alapanyagként a valódi szőrmét.

Örökre ferde marad a pisai ferde torony

Folyamatosan egyenesedik a híres harangtorony, köszönhetően annak, hogy a karbantartással megbízott mérnökök csöveket fúrtak a torony alapja alá, földet emelve ki az épület alól. Ez folyamat a mai napig is tart, azonban a szakértők szerint a ferde torony teljesen egyenes sosem lesz.

Az állagmegóvást 30 éve kezdtél el, ez idő alatt 11 évig nem is volt látogatható a műemlék. Dőlésének legnagyobb mértéke 4,5 méter volt a függőlegeshez képest. A munkálatok első szakasza alatt a torony 41 centimétert egyenesedett, a legutóbbi mérések szerint viszont további 4 centiméterrel lett kevésbé ferde.

A szorongó Z generáció

Ki hinné, hogy épp a Z generáció, vagyis az 1995 és 2010 között születtettek számítanak a legszorongóbb nemzedéknek? A legfrissebb kutatás szerint a fiatalok többsége bevallottan aggódik valami miatt a mindennapok során.

Többségük az online hírek és a közösségi média rabja, és itt megjelenve feljavított képet akarnak mutatni magukról a külvilágnak. A lányok esetében a kinézet miatti szorongás sokkal jelentősebb, mint a fiúknál, azonban egyik nemre sem jellemző, hogy segítséget kérne, tanács hiányában pedig nem tudják feldolgozni a feszültséget.

Címkék: szorongás, z generáció, robert de niro, chanel, harry herceg, meghan markle, pisai ferde torony

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!