A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

A sztárséf családjában újabb csoda érkezett

Fotó: Instagram

Gordon Ramsay-t ma már senkinek nem kell bemutatni. A szókimondó skót séf már nem csak sztár és több Michelin-csillag tulajdonosa is egyben, de a Brit Birodalom Rendjének birtokosa is.

Ramsay televíziós műsoraiban gyakran feltűnnek gyerekei és felesége is, akikre nagyon büszke. Nos, a család nemrégiben újabb fővel gyarapodott: megszületett ugyanis Ramsay-ék hatodik csemetéje, aki a Jesse James nevet kapta. Az éppen születésnapját ünneplő séf ezekkel a szavakkal jelentette be a hírt az Instagramon: „Micsoda csodálatos születésnapi ajándék, kérem, köszöntsétek Jesse James Ramsay-t!”

Hozzátette, hogy most már kiegyenlítődött a nemek aránya, három fiú és három lány van a családban. A legidősebb, Megan 25 éves, őt követik a 23 éves ikrek, Jack és Holly, majd a 21 éves Matilda és a 4 éves Oscar. S hogy a szülők életkoráról is essen néhány szó: Gordon 57, felesége Tanya pedig 49 éves és 1996 óta élnek boldog házasságban.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 12. számának 16. oldalán!)

Címkék: gordon ramsay, tanya ramsay, pablo picass femme a la montre, afrikai óriáscsiga, rózsás flamingó, az úszás előnyei

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!