A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Vilmos herceg videóját már több ezren lájkolták 

Fotó: TikTok

Nemrégiben jelent meg Vilmos herceg első videója a TikTokon. A trónörökös az általa alapított környezetvédelmi díjra hívja fel a figyelmet. A videó – amelyben az Eartshot-díjra jelölteket mutatja be a herceg – rövid időn belül komoly eléréseket hozott, és rengetegen jutalmazták lájkkal.

Az Earthshot-díjat egyébként még 2020-ban alapította a herceg. Célja, hogy rövid időn belül a legrangosabb környezetvédelmi díjként emlegessék. Sokan már most a ’környezetvédelmi Nobel-díjnak’ nevezik a programot, mely összesen 5 millió angol fontot (2,4 milliárd forint) ítél oda a következő tíz évben a bolygónk legégetőbb környezeti problémáinak megoldására.

Macska a bőröndben

Fotó: Shutterstock.com

Macskát találtak egy utas bőröndjében a New York-i John F. Kennedy repülőtéren, miután a közlekedésbiztonsági hivatal (TSA) egyik tisztviselője egy nyitott cipzáron kilógó vörös szőrcsomóra lett figyelmes. Az utazótáska átvilágításakor a TSA munkatársa igencsak meglepődött, amikor meglátta, hogy egy macska van a bőröndben.

Miután a négylábút kiszabadították, a táska tulajdonosát arra kérték, térjen vissza a jegypénztárhoz. Lisa Farbstein TSA-szóvivő szerint az utas tagadta, hogy övé lenne a macska, sőt, állította, hogy fogalma sem volt arról, hogyan kerülhetett bőröndjébe az állat.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 1. számának 24. oldalán!)

Címkék: michael jackson, thriller, vilmos herceg a tiktokon, macska a bőröndben, hol nyaraltunk 2022-ben, új fájdalomcsillapítót teszteltek, klímaaktivisták támadásai, merriam-webster szótár, 2022 legérdekesebb szava, gázlángozás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!