A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Először lesz édesanya a 48 éves Oscar-díjas színésznő

Fotó: Shutterstock.com

Hilary Swank, a kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő nemrégiben a Good Morning America! című talkshow-ban árulta el, hogy gyermeket vár, ráadásul ikreket. „Ez olyasmi, amire nagyon régóta vágytam, és most anya leszek. Ráadásul nem csak eggyé, hanem kettőé. Nem tudom elhinni!” – mondta a színésznő. 

Swank egyébként az Alaska Daily című filmjének forgatásán egy kis trükköt vetett be, hogy ameddig lehet, titkolja várandósságát. „Egyszerűen átszabtam a nadrágjaimat, sokan mondták, hogy ez így nem fog működni, de én vagyok a producer is, szóval megoldottam” – mesélte a boldog kismama, aki örül, hogy véget vethet a titkolózásnak. Swank (a cikk megírásának idején a második trimeszterben jár) egyelőre jól és energikusan viseli az állapotát, az előtte álló hónapoktól pedig egyáltalán nem tart.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 11. számának 18. oldalán!)

Címkék: alec baldwin, hilary swank, felmérés a magyarok mozgásáról, bezár a párizsi madárpiac, andres valencia, károly király vendégháza, 2024-es olimpia, asszonyok menete

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!