A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Ki tudja, hol az igazság?

Fotó: PuzzlePix

Johnny Depp 50 millió dollárra perelte be volt feleségét, Amber Heardöt. Azzal vádolta, hogy megrágalmazta egy 2018-as véleménycikkében, amelyben azt írta, hogy családon belüli erőszak áldozata volt. Heard 100 millió dolláros ellenkeresetet nyújtott be A Karib-tenger kalózai sztárja ellen, a tárgyaláson azt vallotta, hogy Depp legalább tucatszor bántalmazta fizikailag vagy szexuálisan. Depp viszont azt mondta, hogy soha nem ütötte meg, volt felesége találta ki a bántalmazási vádakat, és éppen ő volt az, aki többször is rátámadt.

Abban egyetértettek, hogy egymás karrierjét tették tönkre… A hathetes tárgyalás végére nemrégiben pont került: a polgári esküdtszék 15 millió dolláros kártérítést állapított meg Depp javára, melyet a volt feleségének kell megfizetnie. Ugyanakkor Heardnek is igazat adtak ellenkeresetének bizonyos pontjaiban, így ő kétmillió dolláros kártérítésre számíthat.

„Nincsenek szavak arra a csalódottságra, melyet most érzek” – jelentette ki a tárgyalóteremben Heard az ítélet felolvasása után. „Megszakad a szívem, hogy a hegynyi bizonyíték sem volt elegendő ahhoz, hogy volt férjem aránytalanul nagy hatalmával, illetve befolyásával vetekedjék – mondta. – Még inkább csalódott vagyok, hogy ez az ítélet mit jelent a többi nő számára. Ez kudarc” – fűzte hozzá.

Depp, aki személyesen nem volt jelen az ítélethirdetésen, közleményben reagált. „Az esküdtszék visszaadta az életem. Igazán leköteleződtem – hangsúlyozta. – A legjobb még előttünk áll, egy új fejezet nyílik végre” – közölte a sztár, hozzátéve egy latin szállóigét: ’Veritas numquamperit – az igazság sosem vész el’.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 7. számának 20. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!