A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Fotó: Shutterstock.com

Baldwin először nyilatkozott a tragikus baleset óta

Még tavaly október 21-én történt a tragikus baleset, a Rust című westernfilm egyik jelenetének próbáján, az új-mexikói Bonanza Creek farmon. Alec Baldwin játssza a főszerepet a filmben, amelynek egyben producere is. A forgatáson a színész egy biztonságosnak minősített fegyvert kapott a kezébe, amelyről később kiderült, hogy éleslőszerrel volt megtöltve. A kellékfegyver ravaszát Baldwin húzta meg, ezzel kioltva a 42 éves Halyna Hutchins operatőr életét és megsebesítve Joel Souza rendezőt.

Baldwin decemberben nyilatkozott először a történtekről: „Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire és húznám meg a ravaszt. Soha” – mondta az ABC televíziónak adott interjújában. Az ABC által előzetesen bemutatott interjúrészletben a színész könnyekben tör ki, amikor a lelőtt operatőrről, Halynáról beszél. A kérdésre, hogy miként került éleslőszer a jelenet forgatásának helyszínére, azt válaszolta, elképzelése sincs. „Valaki éleslőszert tett a fegyverbe, amelynek nem lett volna szabad ott lenni” – ismételgette. (A nyomozás a cikk szerkesztésének idején még tart).

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 1. számának 22. oldalán!)

Címkék: frida kahlo, alec baldwin, josephine baker, rust, gyilkosság a forgatáson, a világ legdrágább városai, a kávé hatása a strokera és a demenciára, harry macklowe

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!