A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Tom Hanks mégsem repül az űrbe

Fotó: https://abc.com/

Hanks nemrégiben a Jimmy Kimmel Show-ban mesélt arról, hogy bár meghívást kapott egy űrutazásra, visszautasította azt. És korántsem esetleges félelmei miatt, hogy például fizikailag bírni fogja-e, vagy hogy ez lesz-e esetleg az utolsó útja. Nem erről van szó.

Hanks elismerte, hogy Jeff Bezos valóban meghívta őt az űrbe induló Blue Origin járat 12 perces útjára, viszont 28 millió dollárt kért cserébe… „Azt mondtam neki, Jeff, én jól csinálom a szakmámat, de nem ennyire, ennyit nem tudok fizetni.”

Hanks végül azzal tréfálkozott, hogy néhanapján egy szimulátor segítségével újra megtenné ezt az utat (a stúdióban ugyanis lehetősége volt rá), csak azért, hogy átérezhesse a milliárdosok önfeledt örömét. Az űrszondán egyébként hat ember számára elegendő hely van, űrhajósokat és kutatási rakományt visz a Kármán-vonalon, az űr nemzetközileg elismert határán túlra.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 12. számának 22. oldalán!)

Címkék: tom hanks, harry herceg, meghan markle, jimmy kimmel, őserdő szlovákiában, ultrafeldolgozott élelmiszerek, siketfajd, thoiry állatkert, orosz űrfilm forgatás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!