A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Leonardo DiCapriónak köszönheti az életét

Leonardo DiCaprio neve mellé ma már számos jó és sikeres filmet tudnánk felsorolni, de kétségtelen, hogy 1998-ban a Titanickal indult el a hírnév útján. Akkor, a szerepe szerint, vízbe fulladt, de most, a valóságban kimentett egy embert.

Egy 24 éves matróz elmondhatja, hogy Leonardo DiCapriónak köszönheti az életét. A francia férfi állítólag túl sokat ivott, amikor kihajóztak, így zuhanhatott a vízbe a Karib-tengeren, a Szent Márton-sziget közelében, ahol Leonardo és 22 éves barátnője épp vakációzott.

A jacht kapitánya leadott egy segélykérő jelzést, de ő maga már nem találta a vízbe esett férfit. Itt jött a képbe az Oscar-díjas színész. Az ő bérelt jachtja vette a segélyhívást, és azonnal el is indultak a matróz keresésére, aki ekkor már 11 órája volt vízben, de szerencsére fent tudta magát tartani.

Végül kihúzták, megitatták a kimentett embert, és száraz ruhákat is adtak rá, mielőtt a parti őrségnek átadták volna.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 3. számának 12. oldalán!)

Címkék: leonardo dicaprio, julia roberts , ii. erzsébet, gustav klimt portré, púposhátú delfin, osztriga, az osztriga hatása, kobe bryant, kobe bryant halála, queen együttes

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!