A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

 

Barbra Streisand nagymamaszerepben

Fotó: Instagram

Az énekesnőként és színésznőként is elismert Barbra 1998-ban ment James Brolinhoz, így pedig ő a Deadpool és a Bosszúállók sztárjának, Josh Brolinnak a mostohaanyja is. Josh tavaly novemberben apa lett, kislányáról, Westlynről pedig sorra osztja meg a bájos képeket.

Egy azonban azonnal a rajongók kedvence lett, melyen a büszke Barbra unokájával a karjában látható. A 76 éves énekesnő és fogadott fia igazán szoros kapcsolatot ápol egymással, így egészen biztos, hogy a család legkisebb tagja nagymamának szólítja majd Streisandot.

Nem esett messze az alma a fájától

Bár nem titok, sokan nem tudják, hogy Arnold Schwarzeneggernek titokban született egy fia a házvezetőnőjétől, Mildred Patricia Baneától. Ez még 1997-ben történt, azóta Joseph már 21 éves, és az egyetlen a sztár fiai közül, aki a testépítés szerelmese.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 3. számának 13. oldalán!)

Címkék: celine dion, barbra streisand, katalin hercegné, pippa middleton, kate beckinsale, laura spencer, daalarna, joseph banea, puma, nike

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!