A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

 

Barbra Streisand nagymamaszerepben

Fotó: Instagram

Az énekesnőként és színésznőként is elismert Barbra 1998-ban ment James Brolinhoz, így pedig ő a Deadpool és a Bosszúállók sztárjának, Josh Brolinnak a mostohaanyja is. Josh tavaly novemberben apa lett, kislányáról, Westlynről pedig sorra osztja meg a bájos képeket.

Egy azonban azonnal a rajongók kedvence lett, melyen a büszke Barbra unokájával a karjában látható. A 76 éves énekesnő és fogadott fia igazán szoros kapcsolatot ápol egymással, így egészen biztos, hogy a család legkisebb tagja nagymamának szólítja majd Streisandot.

Nem esett messze az alma a fájától

Bár nem titok, sokan nem tudják, hogy Arnold Schwarzeneggernek titokban született egy fia a házvezetőnőjétől, Mildred Patricia Baneától. Ez még 1997-ben történt, azóta Joseph már 21 éves, és az egyetlen a sztár fiai közül, aki a testépítés szerelmese.

A sármos fiatalember gyakorta büszkélkedik izmaival közösségi oldalán, legutóbb apja legendás színpadi pózát is bemutatta, melyet Arnold tett híressé a Mr. Olympián. Az biztos, hogy Joseph tényleg az apja fia.

Gimis korában már úszóbajnok volt, jelenleg a Pepperdin Egyetemen tanul Malibuban, és a fitnesz az élete. Josephnek négy féltestvére van, a 29 éves Katherine, a 27 éves Christina, a 25 éves Patrick és Christopher, aki vele egyidős.

Összekeverték Kate Beckinsale-t Katalin hercegnével

Fotó: Shutterstock.com

A színésznő, akit olyan filmekből ismerhetünk, mint a Pearl Harbor vagy az Underworld, nehéz heteken van túl, egy petefészekciszta okozta komplikáció miatt ugyanis kórházi kezelésre szorult.

Állapotáról a rajongóinak is beszámolt, így persze nem volt olyan amerikai magazin, amelyik ne tette volna címlapjára Kate-et. Az egyik híroldal azonban Katalin hercegné fotójával hozta le a hírt, erről pedig a színésznő is értesült.

Azt nem tudjuk, hogy a félreértéshez mit szól a hercegné, Kate azonban kifejezetten viccesnek tartotta a történteket.

Közösségi oldalán így reagált: „Meg vagyok hatva a sok kedves üzenettől és jókívánságtól. Sokkal jobban érzem magam, és remélem, azok a lányok is, akik hasonló problémával küzdenek. Most vissza kell térnem a királyi teendőimhez. Vilmos mindenkit üdvözöl!”

Pippa Middleton titka

Rengeteg anyuka kapta fel a fejét a sportimádó Pippa Middleton bikinis fotóira, hiszen Katalin hercegné húga októberben adott életet kisfiának, januárban viszont lapos hassal nyaralt Saint-Barthélemyn.

Pippáról senki sem mondaná meg, hogy újdonsült anyuka, titkára pedig sokan kíváncsiak. Az anyuka várandóssága idején sem titkolta, hogy nem hagyta abba az edzéseit, csupán átformálta azokat, mely már akkor is vegyes érzelmeket váltott ki a közvéleményből.

Pippa az első hónapokban jógázott, teniszezett és túrázott is, ráadásul heti négyszer. Persze a genetikát nem szabad kizárni az egyenletből, de az biztos, hogy Pippa egészséges és aktív életmódja az, aminek hála nem hagyott komolyabb nyomot alakján a várandósság.

Meghan és Katalin hidegháborúja tovább folytatódik

Hamarabb vidékre költözik Meghan hercegné és Harry herceg, mint gondoltuk. A pár még első közös gyermekük születése előtt beköltözik a windsori Frogmore Cottage-ba.

Fotó: PuzzlePix

Bár a britek azt várták, a két hercegnő majd azonnal egymásra talál és a legjobb barátnők lesznek, hamar kiderült, hogy a személyiségük nem is lehetne különbözőbb, ráadásul értékrendjük sem egyezik.

A nézeteltérést azonban profin leplezi a két hercegné. Bár az kiszivárgott, hogy Sussex hercegnéje nem akarja ott világra hozni első csemetéjét, ahol Katalin, ő a londoni Szent Mária Kórház Lido helyett az új otthonához közelebb eső Frimley Park Kórházat szemelte ki.

Luxuskávé egyenesen az űrből

A rakétatechnológiát akarja segítségül hívni a kávé tökéletes pörköléséhez egy amerikai és egy egyesült arab emírségekbeli vállalkozó, akik jövőre tervezik a világűrbe juttatni kávépörkölő kapszulájukat.

Egyszerűen ki akarják vonni a gravitációt a pörkölés folyamatából, mert így a kávészemek lebegnek a forró tűzhelyben, 360 fokos, egyenletesen elosztott hőt kapnak, és szinte tökéletesen megpörkölődnek.

A szemek 200 km magasban, abban a hőben pörkölődnek meg, amely akkor fejlődik, amikor a kapszula visszatér a Föld légkörébe. Az első, űrben pörkölt kávéért Dubajig kell majd utazni, mely a vállalkozópár cégének székhelyén kerülhet felszolgálásra.

Sokkal kevesebb hatásunk van a súlyunkra, mint azt hinnénk

Úgy tűnik, hogy egész nap csak eszik, mégsem hízik? Bizonyára sokaknak van olyan ismerőse, aki gyakorlatilag bármit, bármennyit és bármikor megehet, miközben más attól is hízik, ha ránéz egy dobostortaszeletre.

A kutatók eddig is a genetikának tulajdonították ezt a jelenséget, melyet most az eddigi legátfogóbb kutatás meg is erősített.

Fotó: Shutterstock.com

A Cambridge-i Egyetemen 14 ezer ember DNS-ét vizsgálták meg, melyből kimutatták, hogy a karcsú alakkal rendelkező emberekben kevesebb az elhízásra hajlamosító gén. Ezáltal pedig előre megjósolható, kinek mennyi esélye van az elhízásra.

Azonban nem érdemes a genetikával takarózni, hiszen a kutatás eredménye nem jelenti azt, hogy a kevésbé szerencsések számára az egészséges alak csak álom. Csupán többet kell dolgozniuk a sikerért!

Magyar kreációban mondta ki az igent az Agymenők sztárja

Laura Spencer, aki a közkedvelt sorozatban Raj Koothrappali barátnőjét alakította, nemrégiben férjhez ment Michael Jack Greenwald producerhez.

A színésznő különleges ruhát választott az alkalomból, egy Daalarna kreációra esett a választása, mely egy Los Angeles-i szalonban lopta be magát a szívébe egy évvel ezelőtt. A ruhakölteményt Laurára szabták, mely egy csipkefelsőből és egy krepp sellőszoknyából állt, a márka Ocean és Lovestory kollekciójából.

Most te is Marty McFly lehetsz

Tényleg megjósolták a jövő cipőjét a „Vissza a jövőbe” című film második részében, ahol Michael J. Fox karaktere egy speciális fűzővel ellátott sportcipőt húzott fel a lábára.

Évekkel ezelőtt a Nike már bemutatta a prototípusát, most azonban a Puma próbálkozik a koncepcióval, nem először. Négy évvel ezelőtt az AutoDisc nem került a boltok polcaira, nem lett a legpraktikusabb modell, az áráról már nem is beszélve, viszont a Fi (Fit Intelligence) egy év múlva akár már a miénk is lehet.

A cipő nyelvén elhelyezett érzékelő kezeli a ki- és bekötést, a motorokat működtető akkumulátor pedig akár hét napot is bírhat töltés nélkül. Az ár persze így is borsos lesz, 91 ezer forint körül juthatunk majd hozzá.

Címkék: celine dion, barbra streisand, katalin hercegné, pippa middleton, kate beckinsale, laura spencer, daalarna, joseph banea, puma, nike

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!