A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Kívánsz még?

Mindig minden kapcsolatában eljött egy hajnal, amikor ő ébredt előbb, és a félhomályban felkönyökölve hosszan bámulta a másikat, a lányt, a nőt, aki magányosan, védtelenül szuszogott mellette az ágyban, aki kezével már nem kereste őt álmában – álmában talán egy másik férfi kezét szorongatta, és kétségbeesetten azt suttogta neki: „Szeress!”

Fotó: Shutterstock.com

Nézte a lány, a nő combját, amely kilógott a takaró alól, és nem volt ereje odanyúlni, mint régen, hogy óvón betakargassa. Nézte a testet, melyet már nem kívánt.

Melyet a vége felé – mielőtt még a lány, a nő elkezdte volna elutasítani az évezredes, olcsó indokkal: fáj a feje – olykor úgy ölelt, hogy közben másokét képzelte a helyébe. Utcán látott, névtelen testeket.

Mit keresnek még mindig egymás mellett? Nem találták a szavakat a kudarcukra, más szavakat vágtak egymás fejéhez, nem a megfelelőket, és ő végül továbbállt, még fájt egy ideig, aztán, mint minden fájdalom, ez is tompulni kezdett, és újra a szerelmet kereste, még fiatal volt, és úgy hitte, annyi minden vár rá.

Aztán megint eljött az a hajnal. Újra és újra. Az egyik ilyen alkalommal egy nagyon művelt lány aludt mellette, aki egy ízben Don Juanról és Casanováról beszélt neki.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 8. számának 18. oldalán!)

Címkék: szerelem, szex, párkapcsolat, vágy

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!