A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Kis haszontalanok!

Akad minden otthonban jó néhány haszontalan háztartási kütyü, segédeszköz, ami valamiért, valamikor, egy bizonyos pillanatban nagyon megtetszett nekünk, és megvásároltuk. Aztán miután hazavittük, egy ideig talán használtuk, majd kerülgettük, rakosgattuk ide-oda, végül megtaláltuk a végleges helyét a szekrény legmélyén, netán a szemetesben...

Fotó: Shutterstock.com

Az alábbiakban 10 tipikusan haszontalan háztartási eszközt mutatunk be. Egy részük eleve felesleges, néhány közülük pedig – mondjuk ki – nem is felel meg arra a célra, amiért megvásároltuk.

Azt azért szögezzük le, hogy listánk szubjektív, hiszen biztosan van olyan háziasszony, akinek egy-egy kedvenc eszköze kerül éppen pellengérre. Mi a funkcionalitást tartottuk szem előtt, s attól – mert ezen szempontok alapján nálunk elvérzett egy-egy kütyü – még lehet hasznos segítőtárs a te konyhádban. 

Üveg vágódeszka: Az elnevezést illető képzavar ellenére is csábítóan hangzik: végre egy vágófelület, amely könnyen tisztán tartható, akár mosogatógépbe is bedobható, ráadásul mennyivel elegánsabb, mint a bumszli, hamar viseltes benyomást keltő, fából készült vágódeszkák…

El kell keserítenünk mindenkit: ez az egyik legdurvább késgyilkos felület a konyhában. Ahogy a porcelántányéron való szeletelés is rövid időn belül életlenné teszi késünket, úgy az üveg vágódeszka is (hacsak nem recés kést használunk, ami azért nem minden esetben életszerű).

Ha már megvetted, használd valami egyébre – tálcának, vagy tálaláshoz egy nem túl elegáns vendégváró alkalommal.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 9. számának 52. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!