A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Kemény küzdelem, hogy feszes legyen, hogy kerek legyen

Májusi számunkban már találtok példát arra, hogyan kell az egész testet átmozgatni, most azonban kifejezetten azokra a részekre koncentrálunk, amelyekkel a legtöbben nem elégedettek. A láb- és popsiformáló gyakorlatsor nyolc feladatból áll, melyet ha kétnaponta elvégeztek, és türelmesek vagytok magatokkal, meghozza a kívánt eredményt, a vágyott formát!

Fotó: Shutterstock.com

FONTOS! A nyolc feladatból álló gyakorlat minden elemét harminc másodpercig kell csinálni, amit mindig harminc másodperc pihenés követ. A nyolc feladat elvégzése számít egy körnek, amely után két perc pihenő jön.

Az edzés előtt ne felejtsd el a bemelegítést, mert annak hiánya könnyen sérüléshez vezethet! Ha nem tudod pontosan, hogyan kezdj neki, a Ridikül Facebook oldalán megtalálod a videók között (https://www.facebook.com/408457245956800/videos/164082731568156)

Készíts be magadnak vizet, egy törülközőt, és ha van, akkor valamilyen matracot is. Ha készen állsz, állítsd be az órádat úgy, hogy harminc másodpercenként jelezzen, és kezdődhet is az edzés! 

Ezek a gyakorlatok akkor a leghatékonyabbak, ha legalább még egyszer megismétled az egészet. Ha végeztél, és úgy érzed, elég volt, akkor nyújts le, hogy kevésbé legyen másnap izomlázad! Ha segítségre van szükséged a nyújtáshoz, ehhez is jó feladatsort találsz Facebook oldalunkon.

Guggolás

A guggolás örök klasszikus, nem véletlenül. Csodásan formálja nemcsak a combokat, de a feneket is, így szinte kihagyhatatlan egy jó formásító edzésből. Állj terpeszbe, kicsit a váll szélességénél nagyobban, figyelj arra, hogy a lábfejek kifelé nézzenek. A térdek ne haladják meg a lábujjakat, próbálj meg a sarokra terhelni. Ahogy felállsz a guggolásból, billentsd előre a medencét, és feszíts rá a fenekedre – ettől lesz igazán kerek a popsi!

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 6. számának 57. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!