A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Jennifer Lopez és a gyilkos ötödik X

Jennifer Lopezt, avagy a lányt a szomszédból senkinek sem kell bemutatnunk, viszont a júliusban ötvenedik születésnapját ünneplő dívát már annál inkább, mivel nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy ezt az imázst már évtizedekkel ezelőtt kinőtte.

Fotó: Shutterstock.com

A Bronxban született, de Puerto Ricó-i származású sztár eredetileg táncosként kezdte, klubokban lépett fel, és meghallgatásokra járt. Szerepelt többek között MC Hammer U can’t touch this című klipjében, majd Janet Jacksonnal is turnézott táncosként.

Igen, ő ugyanaz a Jennifer Lopez, akit a Dalok szárnyán című 1997-es filmjéért Golden Globe-ra jelöltek, és aki ezzel megnyitotta az utat a latin nők számára Hollywoodba, sőt még azon túlra is.

Ő az az egyedülálló tehetség, akinek karrierje a mai napig töretlenül ível felfelé, akinek 2001-ben egyszerre hozott kasszasikert egy filmje (Szeretném, ha szeretnél Matthew McConaughey oldalán) és második nagylemeze, a J. Lo.

Ma már jól látszik, hogy amióta 1991-ben részese lett a show-businessnek egy pillanatra sem állt meg, lépésről lépesre egy üzletasszony megfontoltságával és egy igazán tüzes latin szépség energiájával építette karrierjét. Ennek köszönhető, hogy sosem kellett választania az éneklés és a színészet között, mert megtalálta a megfelelő egyensúlyt.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 2. számának 8. oldalán!)

Címkék: jennifer lopez, golden globe, ben afleck, matthew mcconaughey, dalok szárnyán, bennifer, casper smart, álommeló, marc anthony, alex rodriguez, j-lo

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!