A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Jennifer Lopez 50 felett is szülne

Jennifer Lopez a nagybetűs NŐ. A New York Bronx kerületében született, de Puerto Ricó-i származású énekes-színésznő bármit csinál, mindenki tátott szájjal figyelni - és ez nem túlzás. Ám ez nem garancia magánéleti sikereire. Ez a nyár az ő szívét is összetörte: a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztania az esküvőjét Alex Rodriguezzel.

Fotó: PuzzlePix

A programozó David és az óvónő Guadalupe lánya mindig is előadói pályafutásról álmodozott. Jennifer kezdetben színpadi musicalekben játszott, 19 évesen beiratkozott egy New York-i tánciskolába, sőt egy világkörüli turnén is táncolhatott Janet Jackson mellett. Aztán jöttek a tévés szerepek: eleinte reklámok, majd sorozatok.

A Second Chances című tévéfilmben olyan mély benyomást tett Aaron Spellingre, hogy a producer szeretett volna továbbra is együtt dolgozni Lopezzel. Jennifer még belement a közös munkába – az is egy sorozat volt -, de néhány rész után kiszállt, mert a mozivásznon való csillogás jobban érdekelte.

1995-ben aztán megtörtént az áttörést. A Los Angelesben élő mexikói bevándorlók életéről szóló My Family (Az én családom) című filmben nyújtott alakításával bebizonyította a filmkészítők számára, hogy egy latin szépség is képes komolyan venni a színészetet. Egy évvel később már Robin Williamsszel együtt szerepelt a Jack című filmben.

Énekesnő vagy színésznő? Talán mindkettő

A Wall Street pillangói
Fotó: Freeman Film

Az 1997-es év már nagyon sikeres volt Jennifer számára, innentől olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint George Clooney vagy Sharon Stone. A Dalok szárnyán című alkotásban hangi adottságait is meg tudta mutatni, a szakma és a közönség is pozitívan fogadta a filmet.

Ez az év azonban nem csak a filmes karrierje szempontjából volt kimagasló, ugyanis a People magazin beválogatta a világ 50 legszebb embere közé. De Jennifer az egyetlen latin-amerikai származású színésznő a filmtörténelemben, aki egymillió dolláros fizetést kapott, ráadásul kiadott egy zenei albumot On the 6 címmel, ami platinalemez lett és olyan bombaslágert énekelt el, mint a „Waiting for Tonight”.

Az ezredfordulót követően a színésznő inkább énekesi karrierjére koncentrált, és bár számos filmben tűnt fel, ezek közül kevés marad igazán emlékezetes (Álmomban már láttalak, Apja lánya, Hölgyválasz, Anyád napja). 2013-ban Jason Statham oldalán láthattuk a Parker című akciófilmben, de inkább a 2018-as Álommelóból, vagy még inkább a tavalyi év nagy durranásából a Hustlerből (A Wall Street pillangói) szeretjük felidézni színészi játékát.

Érdekesség, hogy karrierje során bár jelölték Grammy-, illetve Golden Globe-díjra is mégsem nyerte még el egyiket sem.

A boldogság megtalálása sem ment könnyen

A kubai pincér: Ojani Noa
Fotó: Shutterstock.com

Lopez karrierje érdekében rengeteget dolgozott és önmagáért is sokat tett, hogy fejlődjön. Talán emiatt volt, hogy a párkapcsolatait néha kicsit lazán kezelte. Első két házasságát - rövidségük miatt nem is számolja, úgy gondolja, hogy csak egyszer volt házas, valójában viszont most készül a negyedikre.

Hogy tisztábban lássunk: először 1997-ben mondta ki a boldogító igent egy kubai pincérnek. Az a frigy egy évig sem tartott. 2001-ben aztán újra bekötötték a fejét, de a táncos Chris Juddal sem lett életre szóló a házassága. Igaz, az már majdnem elérte az egyévnyi időtartamot.

2004-ben aztán jött Marc Anthony, akivel 10 évig boldogságban éltek. 2008-ban születettek meg az ikrek, egy fiú, egy lány. Ám 2014-ben kiderült, ez a házasság sem húzható tovább, és elváltak. Az, hogy házasságait miért is számolja furcsán, arról egy YouTube-videóban beszélt: „Soha nem volt még templomi esküvőm, pedig háromszor házasodtam. Abból az egyik kilenc, a másik 11 hónapig tartott, szóval azok nem is igazán számítanak” – mondta az énekesnő.

A válások után viszont még viharosabbá vált a szerelmi élete, alig akad sztár Hollywoodban, akivel ne hozták volna össze. 2017 tavaszán aztán úgy tűnt, hogy megtörtént a csoda. Találkozott az akkor 41 éves baseballjátékossal, Alex Rodriguezzel. Bár a sztársportoló nagy playboy hírében állt – és Jent sem kellett félteni –, mégis valami különleges dolgot tudtak kihozni egymásból. Ez a kapcsolat sokkal kiegyensúlyozottabbnak, sokkal felnőttesebbnek tűnt, mint addig bármelyik.

A leendő férj először fel sem ismerte

Megismerkedésük vicces történetét alig pár hónapja mesélte el Alex, Ellen DeGeneres műsorában. „Egy megbeszélésen voltam éppen. Amikor vége lett, kimentem a parkolóba, és egyszerűen nem tudtam felidézni, hol álltam meg az autómmal. Már tíz perce keresgéltem a kocsit, kezdtem kétségbeesni, amikor valaki megkocogtatta a vállamat. Megfordultam, és nem ismertem meg, hogy ki az az nő. Jennifer volt, de éppen a Piszkos zsaruk forgatásáról jött, és a karaktere, Harlee FBI-ügynök jelmezét viselte.

Ott állt a farmerjában, a hatalmas csizmájával, én meg csak bámultam rá – idézte fel a különös találkozást Alex. De jött a csattanó. – Egyszer csak megszólalt: Segíthetek? Én vagyok az, Jennifer! Én meg erre: Istenem, Jennifer, gyönyörű vagy! Annyira kínosan éreztem magam. Azt gondoltam, milyen buta vagyok, hiszen az egész világon mindenki tudja, hogy kicsoda Jennifer Lopez” – mesélte a sportoló, aki még azt a titkot is elárulta, hogy ott a parkolóban elkezdtek beszélgetni, és még aznap este felhívta az énekes-színésznőt.

Fotó: Shutterstock.com

Mesebeli lánykérés

Megismerkedésük után két évvel Alex megkérte Jennifer kezét. A két sztár a közösségi oldalán egyszerre osztotta meg ugyanazt a képet, így jelezték, hihetetlen összhang van közöttük. Jen gondolkodás nélkül igent mondott. A volt baseballjátékos nem fogta vissza magát a gyűrű kiválasztásakor: egy 15 karátos csodát kért, amelynek az értéke meghaladja az 1,4 millió dollárt, vagyis közel 400 millió forintot ér.

A lánykérés egy gyönyörű tengerparton történt, az eljegyzést követően a People magazinnak nyilatkoztak először: „Mi tényleg nagyon boldogok vagyunk. Mindent, amit csinálunk, együtt csináljuk. Ismerjük a másik álmait, és úgy érezzük, együtt erősebbek vagyunk. Mi mindenben támogatjuk egymást, és azon gondolkodunk, mi az, amit együtt még el tudunk érni” – nyilatkozta Jennifer.

Jennifer lazább életre vágyott

Tavaly nyáron A Wall Street pillangói című filmmel Jen aztán megint berobbant a filmvilágba. A megerőltető forgatás után – ahol bombaformában mutatta meg magát – úgy érezte, egy kis pihenésre van szüksége. „Már éreztem egy ideje, hogy lazítani kellene, de aztán maradt a kemény munka. Most viszont már nincs visszakozás, otthon kell maradnom a gyerekekkel, és Alexre is több időt akarok szánni” – nyilatkozta akkor a Mirror című lapnak.

Sokan viszont azt kezdték el találgatni, hogy a több idő vajon tényleg a pihenésre kell, vagy már az álomesküvőjét szervezi?

Decemberben az a pletyka járta, hogy hamarosan oltár elé áll a pár, hiszen októberben megtartották a káprázatos eljegyzést, amely másnak egy esküvővel is felért volna. Két amerikai magazin pedig úgy tudta, hogy még újév előtt szeretnének örök hűséget fogadni egymásnak a szerelmesek, mert a 2020-as évet már házaspárként akarják köszönteni, de ez nem valósult meg… (lapzártánkig sem – a szerk.)

Mondjuk, esküvő nélkül is mindenki Jenniferről beszélt, legalábbis február elején, amikor Shakirával fellépett a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében. Egyvalamiben akkor minden férfi és nő egyetértett: JLonak még mindig tökéletes a feneke.

Fotó: Shutterstock.com

A koronavírus közbeszólt, elmarad az esküvő

Ki gondolta volna akkor, hogy az idei év milyen nehézségeket tartogat még? Áprilisban kiderült, hogy valójában nyárra tervezték a lagzit, de a koronavírus-járvány miatt veszélybe került az időpont. A pár egyelőre vár, meglátják majd, hogy mit hoz a sors: az esküvőt semmiképp nem erőltetnék, a biztonság számukra az első, és nem akarnak Zoom esküvőt sem tartani.

„Valóban megváltoztak az elképzeléseink. Őszintén szólva, tényleg nem tudom, hogy mi fog történni, és ennek megfelelően dátumokban sem tudunk gondolkodni. Csak egyfajta kivárásban vagyunk, mint mindenki a világ többi részén. Talán néhány hónapon belül világossá válik, hogyan gondolkodhatunk tovább – nyilatkozta néhány hete a menyasszony, aki azt is hozzátette: – Ha életünk hátralévő részében együtt leszünk, miért rohanjunk?”

Jennifernek persze teljesen összetört a szíve. „Sok csodás tervünk volt a nyárra, de Istennek nagyobb tervei vannak, és most arra kell gondolni, hogy minden jobb lesz” – nyilatkozta bizakodva.

Bővülhet a család, ötven felett is szülne

Úgy tűnik, Lopez optimizmusa nem csak a koronavírus kapcsán töretlen. Annak ellenére, hogy júliusban betöltötte az 51. életévét, még a gyermekáldást sem tartja kizártnak. A People magazinnak azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretne egy közös gyereket szerelmével, de nem tudja, ez lehetséges-e még. „Nagyon szeretnék kisbabát! Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de szeretném megpróbálni. Nyitott vagyok rá nagyon!” – árulta el.

Egyébként a Marc Anthonytól született ikrei már 11 évesek. Sőt, vőlegényének, Alexnek is van két kislánya – 11 és 15 éves – az előző házasságából, de úgy tűnik, az újabb apaság gondolatától ő sem zárkózik el.

Fotó: Shutterstock.com

Emberi és szerethető…

…és hogy mennyire lehet szeretni Jennifer Lopezt, arról egy monori lány biztos tudna mesélni. JLo nemrég feltöltött a közösségi oldalaira egy táncos kihívást, amely olyan igazán ’jenniferlopezes’.

Egy monori lány, Angyal Gyimesi Petra elfogadta a kihívást, és eltáncolta a koreográfiát, tökéletesen! Jennifernek annyira tetszett Petra videója, hogy azonnal kommentelt is hozzá. Azt írta, imádja a videót, és külön kiemelte, hogy Petra még a szettjét is jól leutánozta. Abban biztosak lehetünk, hogy sokan az esküvői ruháját is szeretnék már leutánozni, talán hamarosan láthatjuk…

Címkék: jennifer lopez, super bowl, ellen degeneres, alex rodriguez, jason statham, koronavírus járvány, jlo új házassága, piszkos zsaruk, harlee santos, a wall street pillangói, on the 6

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!