A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Jennifer Lopez 50 felett is szülne

Jennifer Lopez a nagybetűs NŐ. A New York Bronx kerületében született, de Puerto Ricó-i származású énekes-színésznő bármit csinál, mindenki tátott szájjal figyelni - és ez nem túlzás. Ám ez nem garancia magánéleti sikereire. Ez a nyár az ő szívét is összetörte: a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztania az esküvőjét Alex Rodriguezzel.

Fotó: PuzzlePix

A programozó David és az óvónő Guadalupe lánya mindig is előadói pályafutásról álmodozott. Jennifer kezdetben színpadi musicalekben játszott, 19 évesen beiratkozott egy New York-i tánciskolába, sőt egy világkörüli turnén is táncolhatott Janet Jackson mellett. Aztán jöttek a tévés szerepek: eleinte reklámok, majd sorozatok.

A Second Chances című tévéfilmben olyan mély benyomást tett Aaron Spellingre, hogy a producer szeretett volna továbbra is együtt dolgozni Lopezzel. Jennifer még belement a közös munkába – az is egy sorozat volt -, de néhány rész után kiszállt, mert a mozivásznon való csillogás jobban érdekelte.

1995-ben aztán megtörtént az áttörést. A Los Angelesben élő mexikói bevándorlók életéről szóló My Family (Az én családom) című filmben nyújtott alakításával bebizonyította a filmkészítők számára, hogy egy latin szépség is képes komolyan venni a színészetet. Egy évvel később már Robin Williamsszel együtt szerepelt a Jack című filmben.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 8. számának 8. oldalán!)

Címkék: jennifer lopez, super bowl, ellen degeneres, alex rodriguez, jason statham, koronavírus járvány, jlo új házassága, piszkos zsaruk, harlee santos, a wall street pillangói, on the 6

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!