A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Jaj, csak unalmas ne legyen!

Drága fiatal, a tapasztalatgyűjtés sűrűjében kínlódó barátnőm! Bár úgy tűnhet, hogy a szoftverfejlesztő, kocka fiúra fordított idő neked, a művészléleknek kidobott pénz, de nem az.

Fotó: Shutterstock.com

Honnan is tanulhatnád meg, ha nem saját tapasztalatodból, ki való hozzád, és ki nem. Most megtanultad, hogy a számok, szabályok, egyenletek világában élők ritkán keltik fel és elégítik ki a betűk embereit. Ők törvényekben gondolkoznak, mi intuíciókban, nekik a pontosság a fontos, nekünk a kreativitás. Nekik a megbízhatóság, nekünk az izgalom.

Már, ha szabad magamat is a betűk embereihez sorolnom. Valószínűleg igen, hiszen kétjegyű számokat már nem mindig tudok helyesen összeadni. Az egyenletekről legrosszabb iskolai élményeim ugranak be, és a törvényekről is sajnos azt gondolom, hogy mértékkel tudom elfogadni őket.

Szóval alapvetően lázadó, mindent megkérdőjelező, kicsit deviáns, antiszociális embernek születtem, így hát egész életemben kerültem a korrekt, unalmas pasikat.

Körülbelül annyi idős lehettem, mint te most, amikor engem is összehozott a sors egy jóképű, saját házzal, megfelelő jövedelemmel és egy komoly motorral rendelkező fiúval. A szüleim nagyon örültek, hogy a sok hosszú hajú, kétes egzisztenciájú, kezelhetetlen fiú után végre egy megbízható, partiképes mérnök udvarol nekem.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 5. számának 35. oldalán!)

Címkék: házasság, unalmas pasi, megbízható férfi

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!