A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ízélmény érzésekre szabva

A testet és a lelket is táplálja a magyar fejlesztésű, természetes és finom energiaszelet.

Olyan időszakot élünk, amikor nem könnyű a lelkünket egyensúlyban, a testünket egészségesen tartani. Egy frissen indult vállalkozás olyan ínyencséggel jelent meg a piacon, amely nem csupán az ízlelőbimbókra hat, de lelkünk húrjait is megpendíti.

A Zoi Kingdom Zoi energiaszeleteit Vörös Anikó és csapata fejlesztette ki. A végeredmény több évtizedes szakmai tapasztalatot és azt a sajátos szellemiséget rejti magában, amelyet Anikó képvisel.

Furcsának hangzik, de a jó élet, a magas szintű életminőség tudatos döntés eredménye. „Hiszek abban, hogy ez elérhető, a saját élettapasztalatom, a megélt nehéz időszakok és a mostani életminőségemhez vezető út a kristálytiszta példa rá” – mondta Vörös Anikó, a Zoi Kingdom egészségtudatos termék fejlesztője, aki szerint törekedni kell arra, hogy minél tisztább alapanyagokból készült ételeket fogyasszunk, mert ez jóllétünk és egészségünk alapja.

Ami egészséges, az is lehet finom!

Tévhit, hogy bio- és -mentes élelmiszerek választásával le kell mondanunk az ízélményről. Ma már az egészséges alternatívák élvezeti értéke semmivel nem alacsonyabb, mint a hagyományos társaiké. Sőt!

„Energiaszeleteinket a magyar fogyasztók ízlése szerint alakítottuk: összetevők, kiszerelés, csomagolás tekintetében egyaránt a hazai igényeket vettük figyelembe. Termékfejlesztésünkkor érzékszervi vaktesztet végeztünk, sikerrel jártunk, a visszajelzések alapján a fogyasztók nagyon szeretik a hűség, a jóság és az öröm fantázianevekkel ellátott Zoi szeleteinket” – tudtuk meg Anikótól.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy szinte „rohan velünk a világ”, mókuskerékben hajtjuk a napokat, és életünknek csupán külső szemlélői vagyunk. Mindeközben érezzük, hogy ez így nem jó, változtatni kellene, de erre mindig a holnap tűnik legmegfelelőbbnek.

„Pedig nincs halogatni való időnk. Nem állítom, hogy könnyű az út, de már azzal is hatalmas lépést teszünk meg, ha elindulunk rajta. Válogassuk szigorúbban a kosarunkba kerülő élelmiszereket, azt, hogy milyen tápanyagokat juttatunk a szervezetünkbe. Testünket megfelelő arányban tápláljuk fehérjével, szénhidráttal, zsírral és ásványi anyagokkal, adalékanyag-mentes élelmiszerekkel.

Meglátjuk, a tiszta, szennyeződésektől mentes táplálkozás mennyi pluszenergiához juttat majd, amelyet további fejlődésünkre, környezetünk jóllétére fordíthatunk” – osztotta meg véleményét a Zoi Kingdom egészségtudatos termékfejlesztője.

Zoi=élet

A névválasztás nem véletlen, a görög eredetű zoi szó magyarul azt jelenti, élet. Akármiben is hiszünk, abban egyet kell értenünk, hogy a jelenlegi életünkből csak egy van, azt kell a lehető legmagasabb minőségben megélnünk.

A Zoi energiaszeletek gluténmentes élelmirost-források, az öröm, hűség nevűek nyers vegán, hozzáadott cukor nélküliek, a jóság pedig emelt fehérjetartalmú. A hűség pisztáciával, matcha zöld teával és citromízesítéssel, a jóság mogyoróvajjal és mogyoródarabokkal, az öröm pedig szilvával, 100%-os perui csokoládéval és fahéjízesítéssel kapható.

„Termékeinkkel és a kommunikációnkkal azt a szemléletmódot képviseljük, hogy a fejlődés útja az alábbi négy, egymástól elválaszthatatlan területből áll: a test karbantartása táplálkozással, megfelelő mértékű vízfogyasztással és mozgással; a lelki és pszichés fejlődés; a szellemi és mentális fejlődés; valamint a közösségben betöltött szerepünk, hogy hasznos tagjai legyünk a társadalomnak, odafigyeljünk a családunkra, a tágabb környezetünkre, az állatokra és a természetre. Én ebben hiszek” – zárta gondolatait Vörös Anikó.

(x)

Címkék: egészséges nass, zoi energiaszelet, gluténmentes élelmirost-forrás, vegán nass, zoi kingdom, vörös anikó

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!