A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Itt a tavasz, de mi lesz a hajunkkal?

A 2023-as tavaszi frizuratrendek lényege a lazaság, a frissesség, a játékosság. Bármilyen lehet a hajunk, akár hosszú, akár rövid, a lényeg az, hogy maradjon lágy és nőies.

Fotó: Shutterstock.com

A bob fazon még mindig menő, főleg, ha ferde frufruval és egy-két hullámmal tarkítjuk. A hosszú, egyenesre vágott hajak is maradhatnak, de az sem baj, ha megbolondítjuk egy-két lépcsővel, ami könnyedebbé teszi a fazont.

Kócos lazaság

Nem szabad nagyon gyorsan túlhaladni a lépcsőzetes fazonon, mert a lényeg a szélfútta, nőies, kissé kócos lazaság. A tavasz és a nyár nem tűri a lenyalt vagy hajlakkal merevre fújt hajakat, egyáltalán nem szükséges túl szabályosnak tűnni.

Úgy kell kinézni a hosszú hajunkkal, mintha épp most léptünk volna ki a zuhany alól, vagy szaladtunk volna be az esőről, és a szél szárított volna fényesre. Egy kis tupír is engedélyezett a még dúsabb hatásért, de semmiképp nem a merev tupír, inkább kócosnak hassunk, mint beállítottnak.

Ferde frufru a nyerő!

Fotó: Shutterstock.com

Bármilyen fazonú a hajunk, akár rövid, akár derékig érő, kockáztassunk meg egy új frufrut. Lehet szemöldök felett érő, vagy arccsont alatt libegő, az új trend szerint vágassuk ferdére. A ferde frufrutól teljesen megújul az arcunk, egyszerre lesz kedves, bájos, vagy épp intellektuális, de főleg szexi! A teljesen rövid fazonok is felfrissülnek egy ügyesen vágott, aszimmetrikus frufrutól.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 4. számának 16. oldalán!)

Címkék: ferde frufru, bob frizura, 2023-as tavaszi trend hajvágában, hosszú, egyenesre vágott haj

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!