A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ingruha. Már megint!

Anyámnak is volt, a hatvanas években. Nekem is volt, jó régen, most megint veszek, és ha lányom lenne (ahogyan fiam van), neki is félretetetnék az üzletben, mert idén elképesztően jó az ingruhaválaszték.

Fotó: Shutterstock.com

Soha ennyire multifunkcionális ruhadarabot! Ingruhában a városi lányok szaporázzák lépteiket az állásinterjúra igyekezve, vagy családanyaként emelik nyakukba a kölyköcskét, aki szeretne mindenáron bekukucskálni egy ablakon, esetleg  kigombolva a felső két gombot randira sietnek, (no, nem az anyák), tűsarkúra váltva az arany tornacipőt.

A mostani szezon visszatalált az ingruhához: akinek karcsú a dereka, az övet csatolhat hozzá, akinek hagyjuk a méreteit, az öv nélkül rejtheti fölöslegét a vékony ballon alá. Szép dekoltázsú lányok mély benyomást gyakorolhatnak a környezetükre azzal a vékony sávval, melyet a hanyagolt gombolás enged látni a mellkasukból. Fehérben, pasztellben éppolyan elegáns az ingruha, mint amilyen vagány feketében. 

Simán kiegészíthető leggingsszel, vagy ha szeretnek indiainak látszani, felvehetnek az ingruha alá azonos anyagból készült nadrágot – egészen más lesz a látvány, sokkal elegánsabb.

Persze a napsütötte vádli és a közszemlére tett combrészlet mind jól áll az ingruhához, akkor is, ha a tartózkodó látszat mögött ott lapít a diszkrét erotika...

P. s.: Korhatár nélkül hordható, ha legalább térdig ér, és nincs köldökig kigombolva.

Címkék: divat, ingruha, 2017 tavasz-nyár trend, gubik petra

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!