A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Idő van, csak partiképes férfi nincs elég

Kicsit nehéznek tűnik a feladat, melyet elém állítottál, kedves fiatal barátnőm. Persze tudom, hogy mi az a Tinder, bár nem használtam, csak hallottam róla. Azonban nem tudom, hogy milyen interneten ismerkedni, és külföldi pasim sem volt soha.

Fotó: Shutterstock.com

Jobbára csak tőled tudom, hogy a mai fiúk nem szeretnek elköteleződni, felelősséget vállalni. S arról sem hallottam korábban, csak most tőled, hogy már a Tinderről is eltűntek a partiképes magyar férfiak.

Nincsenek tehát tapasztalataim ezekről a dolgokról, de vannak ismerőseim. Van barátnőm, aki már tíz évvel ezelőtt az interneten talált társra, s azóta is együtt élnek, sőt együtt költöztek el egy kis bakonyi faluba, építkeztek ott, s élnek boldogan ma is.

Van a családomban is olyan veled korú fiatal, aki mindig a neten ismerkedik, mivel dolgozik reggeltől estig, s még ha ideje lenne, ereje akkor sem marad szórakozóhelyekre járni. S ezek a netes kapcsolatai működnek ideig-óráig. Ha már nem, akkor szakítanak, s keresnek új ismeretségeket. Végül is meddig tart! Csak le kell ülni a gép elé, vagy húzogatni a fényképeket a telefon képernyőjén. Egyszer csak bejön az igazi.

S talán épp ez az, ami nekem kevésbé tetszik. Ezek a randik valahogy túl könnyen összejönnek. Lehet, hogy mivel könnyen összejönnek, könnyen végük is lesz. Az így egymásra találók mintha nem adnának időt maguknak s a másiknak, hogy igazán megismerhessék egymást. Az ember bonyolult lény. Nem egy fénykép, nem egy Messenger-üzenet, nem egy chatpartner, még csak nem is egy jól sikerült éjszaka.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 10. számának 35. oldalán!)

Címkék: partiképes férfiak, megalkuvás a párkeresésben

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!