A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hűsítő nyári hétvégék a Skanzenben

A nyári melegben nemcsak a vízparton lehet hűsölni, hanem a Szentendrei Skanzenben is, ahol hétvégenként üdítő programokkal várják a látogatókat.

Fotó: www.skanzen.hu

A nagyszülőknél, vidéken eltöltött szünidő képe még élénken él mindenkiben. Ki ne emlékezne a házi málnaszörp ízére, vagy a mesékre a délutáni szieszta közben? A Skanzen Hűsítő nyári hétvégék programjaival visszarepít bennünket a gyermekkor világába, és felidézi a vidéki nyaralás hangulatát.

A gyerekek hagyományos módon készült gyümölcsszörpből, házi gyógynövényes teából, valamint a jeges-gyümölcsös régi édességből, a „hideg nyalat”-ból kóstolhatnak. A kóstolók után jólesik majd a nyári meleg elől behúzódni a Meseházba, és bárányos meséket hallgatni. A felnőtteket illatos testpermet készítésével, és a pinceborozóban klasszikus receptek alapján készült Fröccs-özönnel várják.

A hosszú, meleg napokhoz igazítva a múzeum hosszított nyitva tartással várja a látogatókat hétvégenként. A Hűsítő nyári hétvégék programhelyszínei 9–18 óráig látogathatók, a múzeum területén pedig 19 óráig lehet sétálni.

Szentendrei Skanzen
2014. július 18. – augusztus 30-ig, péntektől vasárnapig

A programokról bővebb információt itt találnak.

Címkék: szentendre, skanzen, gyerekprogram, hideg nyalat, hűsítő, meseház

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!