A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hogyan veszítsünk el egy pasit?

Mi, nők jók vagyunk abban, hogy amikor kihűlőben van a párkapcsolatunk, a férfiakat okoljuk ezért. Pedig smerjük a mondást, az éremnek két oldala van, csak hát nagyon nehéz szembesülni azzal, hogy mi magunk mit rontottunk el.

Fotó: Shutterstock.com

Talán nem árt szembenéznünk azzal a három legáltalánosabb hibával, mely ahhoz vezethet, hogy a férfinak teljesen elmenjen a kedve az egész kapcsolattól.

Először is egy pasit soha ne siettessünk. Igaz, mi már rég tudjuk, hogy milyen ajándékra vágyunk, hogy hol akarunk vacsorázni, hogy mikor szeretnénk összeköltözni, vagy mikorra tervezzük a leánykérést, a férfi nem.

A férfi csak szerelmes. Nincs lemaradva, csak neki több idő kell. Ha ezt elfogadjuk, és türelmesen kivárjuk, hogy magától rájöjjön arra, hogy mi mit szeretnénk, mire vágyunk, csomó vitát megspórolhatunk, és ami még ennél is fontosabb, hogy nem okozunk törést az egójukban azzal, hogy siettettük.

Másodszor. A természet úgy diktálja, hogy amikor egy nő szerelmes lesz, egy idő után, rátörnek az anyai ösztönök, melyek ahhoz vezetnek, hogy önkéntelenül is észrevesz egy-két megváltoztatni való dolgot a párjában.

Kezdi ezt először azzal, hogy tán ideje lenne kidobni azt az ősrégi kopott kockás inget, majd folytatja azzal, hogy milyennek is képzeli el a férfi frizuráját. Majd vérszemet kap, és már ott tart, hogy élete párja miért nem változtat munkahelyet, autót, barátokat, míg végül túllép egy bizonyos határt, és azon kapja magát, hogy már a férfi személyiségét kezdi kritizálni.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 3. számának 58. oldalán!)

Címkék: párkapcsolat, a férfi megtartása, egy kapcsolat halála

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!