A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hogyan léphetnék tovább, ha még mindig őt szeretem?

Bár minden szakítással varázsütésre a szeretet is azonnal elmúlna! Sajnos ritkán van így. Előfordul persze egyes szerencsés esetekben, amikor két ember véget vet a kapcsolatának, hogy néhány hét után már újult erővel kereshetik tovább az igazit. De mi van azokkal, akiknél a szakítást követően sem múlik el a szerelem?

Fotó: Shutterstock.com

Amikor kimondtuk, hogy vége, azt hittem, belehalok. Pedig komoly okok sorakoztak a szakítás mellett. A legfontosabb az volt, hogy már nem voltunk boldogok. Tudtam, hogy a szakítás nehéz lesz, de abban bíztam, hogy idővel a fájdalom emlékké szelídül.

A hiány viszont egyre csak erősödött, ahogy telt az idő. Mindenki azt mondta, hogy minden fejben dől el, ezért nincs más dolgom, egyszerűen zárjam le magamban az életemnek azt a részét, és lépjek tovább.

Mi mást is tanácsolhatnának ilyenkor a barátok? Segíteni akarnak, de nincs recept a szakítás ellen. Parancsra nem lehet felejteni.

Isten a tudója, én megpróbáltam, többször is, de nem ment. Egyszer még egy mágikus szertartást is elvégeztem; elégettem egy papírt a nevével, hátha felszabadulok. Hiába. Egyre csak arra tudtam gondolni, hogy vajon ő továbblépett-e már, hogy hiányzom-e még neki, és arra, hogy miként láthatnám még utoljára.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 2. számának 52. oldalán!)

Címkék: párkapcsolat, szakítás után

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!