A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hogyan is mondjuk el, hogy nem kellesz?

Számtalan történetet hallunk arról, hogy a férfiak hogyan rázzák le a nőket. Ha egy pasinak nem jött be a csaj, akkor nem fogja elhívni újabb randira, legjobb esetben ír pár kedves sort; hogy ő épp nem áll készen egy komoly kapcsolatra, és tisztel annyira, hogy ezt elmondja.

Fotó: Shutterstock.com

A nő nyilván tudja, hogy ez lefordítva annyit tesz: nem tartotta őt elég vonzónak. Legrosszabb, és leggyakoribb esetben a pasi egyszerűen felszívódik, és soha többé nem jelentkezik.

De miért nem beszélünk arról, amikor a nő rázza le a pasit?

Talán annyira kiszolgáltatottak vagyunk, hogy fel sem merül bennünk a kérdés, nekünk bejön-e a srác? Mindig csak azon agyalunk, vajon felhív-e még? Vajon elég szépnek, okosnak, szexinek tartott?

Veletek is volt már olyan, hogy annyira nem is voltatok oda a srácért, de mivel az nem jelentkezett többé, ettől rögtön egekbe szökött a vonzereje? Holott inkább összetehetnénk a két kezünket, amiért nem nekünk kellett lerázni, hanem megkönnyítette a dolgunkat.

Egy nagyon kedves srác udvarolt nekem. Helyes is volt, előzékeny, érdeklődő, de egyszerűen nem éreztem azt a valamit, amitől hevesen dobogni kezd a szívem, ha meglátom, izzadni a tenyerem, és zavarba jövök, ha beszélnem kell. Egy idő után idegesíteni kezdett.

A randikra idővel kötelező programként tekintettem, egyre többször mondtam le őket, próbáltam mindenféle okot kitalálni, hogy a következő héten miért nem fogok ráérni. Vajon miért nem mertem megmondani kerek perec, hogy nem érdekel a srác?

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 10. számának 50. oldalán!)

Címkék: szakítás, hogyan szakít a férfi, hogyan szakít a nő

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!