A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hogy került a Ridikül a Plázsra?

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Ridikül. Vagány és roppant nőies táska létére gondolt egy nagyot, felöltötte a legjobb strandolós outfitjét, kicsit sminkelt is hozzá, és leugrott Siófokra, a Nagystrandra, ott is egészen a Plázsig jutott.

Fotó: A szerző

És amit ott látott! Rózsaszínű zászlók lobogtak az ő nevét hirdetve, a rózsaszínre festett kis épület mindenütt az ő fotóival volt kirakva – na jó, szerepelt rajtuk még bizonyos Julia, a Robertsektől, egy színésznőből hercegnővé vált, gyönyörű fiatal nő is, de alapvetően mégiscsak ő, hogy egészen pontosak legyünk, a róla elnevezett Ridikül Magazin volt a főszereplő.

És természetesen azok a strandolásban megpihenő kislányok, nagylányok, fiúk és családapák, akik ellátogattak a Ridikül Magazin Olvasóligetébe.

De hogy folytassuk a történetet: a Ridikül Magazinról szóltak a kvízkérdések, amelyeket több mint ezren töltöttek ki, az ő nevével díszítették azokat az ajándéktárgyakat (lásd: papucs, napszemüveg, vízálló telefontok, sminktükör, hűtőtáska, tornazsák), amelyeket a vásárlók és kvízkitöltők kaphattak.

Amikor Ridikül már kissé elpilledt a hőségtől és a csodálkozástól, az őt ünneplő emberektől, beült egy masszázsszékbe, és csak hagyta, hagyta, hogy jól átmasszírozzák. S mielőtt lehuppant volna az Olvasóliget babzsákjaira vagy rattan pamlagaira, hogy olvasgassa kedvenc lapját, még egy klassz henna festést is begyűjtött.

Utána pedig, lévén, pont a hétvégén érkezett, balatoni vízitorna-órán is részt vehetett. Ha ott volt, hát kipróbálta, és az enyhet adó hűs habokban kicsit átmozgatta magát. 

Hogy kik segítették Ridikült és mindazokat, akik vele együtt jól érezték magukat ezen a nyáron, egész augusztusban a siófoki Plázson? A reggeltől estig váltott műszakban dolgozó hostesseken, az ugyancsak keményen dolgozó masszőrökön kívül Czanik Balázs capoeira edző, aki víziaerobik-órákat tartott a mozogni vágyóknak.

„Öröm volt látni, hogy milyen aktívak voltak a jelentkezők, az különösen tetszett, hogy mindkét nem képviseltette magát az edzéseken – mesélte Balázs. – Jöttek kisgyerekek, családanyák, és bizony apukák is a vízbe. Alkalmanként két órát tartottam két másik capoeira edzőm segítségével.

Az óra után pedig kiválasztottuk a legjobban mozgó résztvevőt, aki még a szárazföldön is nyomott néhány fekvőtámaszt, guggolást, és így megkaphatta a lap és az én könyveimből, DVD-kből összeállított nyereménycsomagot.

Igazán jó ötlet volt, hogy szép környezetben, a Siófoknál sekély Balatonban rengetegen tudtak együtt mozogni! Remélem, jövőre is találkozunk!”

PG Pál Gergely testfestőművész pedig varázslatos képeket álmodott kézre, lábra, vállra, ahova csak kérték a jelentkezők. „Szívesen jöttünk a Ridikül Magazin meghívására a siófoki Plázsra – mondta Kozma Zsuzsa, Gergely párja.

– Sokan jelentkeztek testfestésre, a gyerekek főleg állatos mintákat kértek magukra, népszerű volt a pillangó és az egyszarvú figurája is, a hölgyek henna motívumokat, virágokat rajzoltattak. A vendégek nagyon szerették, hogy kényeztettük őket, a festés után szívesen vették, hogy életmódbeli kérdésekről is beszélgettem velük.

Huszonöt éve vagyok a pályán, testépítő, fitneszedző, a FittMóka anyukájaként az a tapasztalatom, hogy tulajdonképpen mindenki szívesen mozog – életkortól függetlenül. Ez a kezdeményezés most jó lehetőséget biztosított arra, hogy természetes környezetben, jó levegőn, vízben, napon mindenki jól érezze magát a Ridikül Magazinnal!” (x)

Címkék: siófok, plázs, ridikül olvasóliget, nagystrand, czanik balázs, pg pál gergely, kozma zsuzsa, fittmóka

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!