A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ha szeret, színleljen egy kicsit ő is

Teljesen igazad van, fiatal barátnőm, egy nő élete végéig színlel egy kicsit. Mert hiú, mert tetszeni akar, legyen bár ötvenen túl, akkor is.

Fotó: Shutterstock.com

Hiába mondják az okos pszichológusok meg a fészbukos napi bölcsek, hogy légy önmagad, szeresd a tested, vállald a hurkácskákat a derekad körül, a ráncokat meg a karikákat a szemed alatt, s azt a néhány pluszkilót, amit felszedtél télen. Nem vállalod. S szerintem nem is kell.

Addig nő a nő, amíg nem hagyja el magát, nem mászkál szakadt hálóingben még az ezeréves partnere előtt sem. És ébredés után a fürdőszobába megy, nem a konyhába, és nem hagyja, hogy lenőjön a haja, lekopjon a körömlakkja, nem szellent, nem járkál zsíros, rendetlen hajjal, ócska macinaciban akkor sem, ha már férjnél van, akkor sem, ha már évek óta együtt él valakivel.

Persze egy hosszú kapcsolat során csökken a szorongás. Már nem félünk annyira, hogy párunk meghallja a fajansz felől érkező hangokat. Reggel már nem az az első dolgunk, hogy kisminkeljük magunkat, és megcsináljuk a frizuránkat. Már le merünk ülni hagymás krumplisalátát reggelizni. De természetesen megmossuk utána a fogunkat.

Abban azonban nem értek egyet veled, hogy a pasik bezzeg. Szerintem olyan pasit érdemes választani, akit igenis érdekel, hogy mit gondol róla a párja.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 6. számának 47. oldalán!)

Címkék: házasság, együttélés, színlelés egy kapcsolatbam, elhanyagolt férfi

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!