A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Gyönyörű és varázsos ékszerek

Földanya - a bolygónk - rengeteg tisztító, gyógyító varázsenergiát hordoz. Földanya gyermekei, a kristályok és kövek pedig összesűrítve őrzik magukban azt a rezgést, amelyre esetleg épp szükségünk van.

Fotó: Shutterstock.com

Ha őrlődünk egy kapcsolatban, vagy éppen a szakítás szomorítja a szívünket, esetleg új szerelmet szeretnénk az életünkbe, és azt meg is akarjuk tartani, válasszuk ki a megfelelő kristályokat, köveket, és hordozzuk mindig magunkkal.

A malachit gyógyít

Ha túl vagyunk a szakításon, ne siettessük az új kapcsolatot, mert sebzetten nem vagyunk még készen rá. A gyógyulási időszakban viseljünk LAPISZ LAZURIT, mely segít a meditációban, de abban is, hogy bátorságunk legyen egyedül szembenézni a világgal.

A RÓZSAKVARC elűzi a haragot, a bosszúvágyat, elringat, miközben titokban már elkezdi bevonzani az új szerelmet. A HEGYIKRISTÁLY szintén nyugtatóan hat, miközben felerősíti a teremtőerőnket.

Ha még mindig túlságosan fáj, hogy a régi szerelem véget ért, szerezzünk be egy MALACHITOT. Ez feloldja a régi kötődéseket, segít eltörölni a régi beidegződéseket.

Ha ez sem elég, vegyünk egy himalájai sókristályt, vagyis HALITOT, és minden fürdésnél tegyük a vizünkbe. Ez kimossa belőlünk a fájdalmat.

Újult erővel

Aquamarin
Fotó: Shutterstock.com

Ha úgy érezzük, sikerült lezárni a múltat, már nincs bennünk sem harag, sem indulat, sikerült megbocsátanunk és szeretettel elengednünk a másikat, és az életünket is képesek voltunk helyes mederbe terelni, eljött az ideje az új szerelemnek.

De még mielőtt belevágnánk, viseljünk magunkon egy ideig égkék AQUAMARINT, amely segít megszabadulni az új kapcsolat kialakulását megnehezítő szorongástól és önbizalomhiánytól. Ez bátorságot ad, hogy tiszta szívvel vágjunk bele az új szerelembe, és színjáték nélkül megmutathassuk önmagunkat.

Az AMETISZT is segít, lila ragyogása eloszlatja a régi, ártó energiákat, akár a rossz karmát is lemossa rólunk.

A borostyán megvéd

Fotó: Shutterstock.com

Ha itt az új szerelem, természetesen a legszebb arcunkat szeretnénk mutatni a kedvesünknek. Szeretnénk elvarázsolni a szenvedélyünkkel, finomságunkkal, nőiességünkkel, akár a főztünkkel. Aki TŰZACHÁTOT visel magán, biztos lehet benne, hogy a legforróbb éjszakákkal fogja megajándékozni a párját.

A HOLDKŐ az égi Istennő jelképe, hatására égi energiák segítik minden mozdulatunkat, az érzéseink kifinomulnak, felerősödnek a megérzéseink, és nőiesebbek leszünk, mint valaha. Vigyázat, mert ez a kő a termékenységet is fokozza.

Szintén a termékenység varázsköve a BOROSTYÁN, ugyanakkor a női erő jelképe is. Ha borostyánt hordunk, soha többé nem érezzük áldozatnak magunkat másokkal szemben, és mindig bízhatunk a döntéseinkben. Ha esetleg túl féltékenyek lennénk, ne törődjünk bele, mert az mindig megronthatja a kapcsolatunkat. Viseljünk inkább TOPÁZT.

Ha a párunk féltékeny, ajándékozzuk meg őt egy topázos talizmánnal, de a vérvörös GRÁNÁT is segít az önbizalom és a bizalom megerősítésében. A JÁDE finomra harmonizálja a túlságosan lobogó érzéseket, és hosszú időre megóvja a szeretetet a kapcsolatban.

A smaragd egy életre összeköthet

Smaragd
Fotó: Shutterstock.com

Ha az új szerelem olyan fergeteges, hogy akár egy életen át is élvezni szeretnénk, nem árt beszereznünk egy szép SMARAGDOT. Ez a kő szorosra fűzi a szálakat, elmélyíti az érzéseket, és elköteleződésre ösztönöz, vagyis akár az esküvő gondolata is felmerülhet.

Ha még egy CITRIN is van a közelünkben, biztos sikerre számíthatunk, persze csak ha hiszünk önmagunkban és a kövek erejében. A HEMATIT színe olyan, mint a fémé, így ha azt viseljük, a szerelmünk is épp olyan szilárd és időtálló lesz, ráadásul ez a férfi ékszereken is jól mutat.

Címkék: borostyán, rózsakvarc, jade, féldrágakövek, gyógyító kövek, malachit, hegyikristály, tűzachát, smaragd, hematit, citrin, topáz, gránát, holdkő, aquamarin, halit, lapisz lazuri, ametiszt

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!