A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Graffiti a lakásban

Az ember nagyon tud örülni, amikor gyermeke lefoglalja magát, és elkezd firkálgatni, rajztudását bontogatni egy papírlapon, ám amikor észreveszi, hogy a nemrég festett falon, a parkettán és tapétán is kamatoztatja alkotó tehetségét, vegyes érzései támadnak.

Fotó: Shutterstock.com

Cikket írni igyekszem. Aznap, amikor e sorokat kopogtatom, Csanád fiam épp másfél éves. És a laptopomat próbálja birtokba venni. Előszeretettel kúszik mellém, és hihetetlen érzékkel, a másodperc törtrésze alatt nyomja meg a szerkezet kikapcsológombját.

Szerencse, hogy ezek a gépek már fel vannak készülve ilyen leállásokra, és nemcsak gyorsan lehet őket újraindítani, de a félkész dokumentumokat is mentik. Megússzuk hát ezt is. 

Talán említettem már, amikor megtudtuk feleségemmel, hogy gyermekünk október elejére várható, utánaolvastunk, és kiderült: az évnek ebben az időszakában főként szépérzékkel rendelkező, alkotó tehetségű személyek születnek.

Ennek nagyon örültünk, hiszen ez jó alapnak tűnt sok további lehetőséghez fiunk jövőjét illetően. Arról pedig az elmúlt 18 hónapban már többször is meggyőzött minket, hogy a kézügyessége, azon belül finommotorikája fejlettebb a korához képest.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 5. számának 72. oldalán!)

Címkék: másfél éves gyerek, rajztudás, finommotorika, firkálás, graffiti az otthonunkban

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!