A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Extrém módszerek

„Általában érzelmi mélységeket érintünk, olyan nálunk egy szalon, mint egy terápiás csoport: testi-lelki tanácsadás. Egyedi megoldások, valódi változás! – ez a mottóm” – kezdi nagy empátiával a Ridikül Szalon kezdete előtt a beszélgetésünket Dénes Évi közgazdász, életvezetési tanácsadó, az X&Y Budapest Ridikül Szalon háziasszonya Budapesten, az Örs vezér térnél.

Fotó: Dénes Éva

A júniusi találkozón Emberi kapcsolataink személyiségünk tükrében címmel a kronobiológiai pszichogenetika különleges módszerével vizsgálta a Ridikül Szalon ilyesmire fogékony vendégeit dr. Puskás László extrapszichológus, fülakupunktúrás addiktológus.

Szerinte az ember egyik legnagyobb katasztrófája, ha mások mondják meg, hogy ő milyen, ha nem hagyják kialakulni a saját személyiségét.  Puskás László módszere segít megérteni önmagunkat, családi, párkapcsolati viszonyainkat, a csoportban elfoglalt helyünket és viselkedésünket, reakcióinkat – legyen az munkahelyi csoportdinamika vagy csak egy projektre összegyűlt csapat. Segít megérteni, mi dolgunk a világban, mi a tanulási feladatunk, és hogy kik is vagyunk valójában.

Dénes Évi mosolyogva nyugtázta, hogy Puskás úr és módszere még a HR-munkában is hasznosítható. Nemrég munkatársat keresett ugyanis egy pozícióra, és segítségével a legjobb munkatársat választotta ki.

Címkék: önismeret, ridikül szalon, extrapszichológia, önmegismerés

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!