A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Egyszerűen nőies, nőiesen kényelmes, kényelmesen egyedi

Hogyan hangolható össze a kényelem és a nőies megjelenés? Lehet-e egy ruhadarab egyszerű vonalvezetésű, és mégis szembetűnően egyedi?

Ezekre a kérdésekre ad pozitív választ a Me + Minime márka. Kollekcióik, letisztult formaviláguknak köszönhetően, hétköznapi és – némi kiegészítővel feldobva – alkalmi viseletként is hordhatók.

A Me + Minime ruhák természetközeli pasztellszínekben készülnek, a harmónia és az összhang jegyében. Alkotóik az anyagokat Hollandiából és Németországból szerzik be, már a kiválasztáskor is gondosan ügyelve az egyediségre, és persze a minőségre.

A különleges anyagokból adódóan a márka kollekciói többnyire limitáltak, és a tervezők számára is a megújulás izgalmát hordozza, hogy ők sem tudhatják előre, hogy a következő szezonban milyen anyagokkal dolgozhatnak.

A szezonálisan frissülő kínálat mellett természetesen létezik a márka ’basic’ kollekciója is, amelyre mindig számíthatnak a vásárlók.

SHOWROOM: Leányfalu, Gyulai Pál utca 9.
Nyitvatartás: egyedi bejelentkezés alapján, illetve a Facebookon meghirdetett Nyíltnapokon, novemberben szinte minden szombaton 10–18 ig.
Telefon: 06-30-2424-661, www.meminime.hu

További információk arról, hogy mikor milyen helyszíneken van jelen a Me + Minime, a Facebookon érhetők el. A budapesti WAMP design vásáron szinte mindig megtalálhatók.

(x)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!