A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Egy napom a fiammal

Édesanyámmal való kapcsolatomon túl nem sok fogalmam volt a nagybetűs anyaságról. Azonban már öt hónap is eltelt, hogy napi huszonnégy órában láthatom, hogy mit is jelent ez a fogalom. Elképzeltem, hogy mit csinálnék, ha egy egész napot csak én töltenék el Csanáddal.

Fotó: Shutterstock.com

Hajnali 3–4 között
Kelés és némi közjáték után egy finom reggeli, amit én csak hajnalinak hívok. Az evés vége felé már kezd újra álmosodni a gyermek, így csak minimális altatást igényel (jobb esetben), ezáltal felcsillan a remény, hogy még enged pár óra pihenést.

Reggel fél 7 és 7 között
Ébredés óriási mosollyal és hihetetlen energiával, persze a gyerek részéről, én épp arról álmodtam, hogy Csanád egyetemre ment és kollégiumba költözött. Nagyjából fél óra nyugalom, amíg a székében játszik Sofie-val, kedvenc zsiráfjával, ezalatt megpróbálok megreggelizni.

Ezután irány a játszószőnyeg, ahol az előírt vállerősítő torna következik és sok játék. A gyermek felfedezte már a lábait, amit imád a szájába venni, így a zokniját is leszedni, amit próbálok többször is megakadályozni.

9 óra körül
Kései reggeli, vagy korai tízórai, kinek ahogy tetszik. Barackpép, szigorúan saját készítésű, minden tartósító szertől és vegyszertől mentes. Néhány perc múlva a gyermek jóllakott az előke, a ruhája és széke pedig maga a barackreklám, amolyan ingyenes termékbemutató.

Ezt követően, időjárástól függ, hogy séta a környéken vagy a teraszon.

Kb. fél 12
A nagy sétában elalszik a baba, és ha felkel, természetesen éhes, így jöhet a tej. Sokszor nem tudja eldönteni, hogy éhesebb vagy álmosabb, és nagyjából 3 perc nyűgösködés után hajlandó csak a cumira rákapni.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 4. számának 72. oldalán!)

Címkék: apuka, gyümölcs, tej, etetés, fürdetés, kisbaba, apuka a kisbabával, kiskád

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!