A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Díjkiosztó, sok érzelemmel és női energiával

Eljött a nagy nap, amire sokan vártak - a díjra jelöltek, a lelkes zsűri és természetesen mindazok, akik szavaztak -, hogy megkapja az elismerést az, akit a saját környezetében a hétköznapok hősének tartanak.

A színpadon az Aranyanyu Díj 2014 nyertesei a díjátadókkal
Fotó: Fejér Gábor

Az idei ünnepi gálaest hangulata alól senki sem vonhatta ki magát, aki megjelent a Budapest Music Center impozáns épületében. Szinte érezhető volt, ahogy megtölti az női energia a termet, s mert nőkről van szó, a érzelmeket sem kellett megfegyelmezni. Már megszokottak az örömkönnyek a Richter Aranyanyu Díj kiosztásakor.

S hogy 2014-ben kik azok, akik több hónapi előkészület és szavazás után végül megkapták az elismerést? Nézzük a nyerteseket:

ORVOSNŐ KATEGÓRIA

Közönségdíjas
Dr. H. Nagy Katalin
gyulai csecsemő- és gyerekgyógyász főorvos cukorbeteg gyerekek gyógyításával és gondozásával foglalkozik, különleges segítőcsapatával, a „Hétpettyes Angyalokkal” együtt.

A díjat Dr. Gyarmati Andrea adta át.

Zsűridíjas
Dr. Csoma Zsanett
szegedi bőrgyógyász kutatóorvos, aki világviszonylatban is újnak számító területtel, a koraszülöttek bőrápolásával, és sebkezelésével foglalkozik.      

A díjat Beke Zsuzsa adta át.

 

PEDAGÓGUS KATEGÓRIA

Közönségdíjas
Egerszegi Sándorné Ilona,
fejlesztőpedagógus, aki az országban rendhagyó módon jelnyelvi kórust szervezett siket gondozottjaiból. A jelnyelvi „énekléssel” többször felléptek már, könnyekig meghatva a közönségüket. A díjkiosztón sem maradt szem szárazon.

A díjat Dobó Kata adta át.

Zsűridíjas
Szabó Károlyné Ildikó
 lakásotthont vezet Budapesten: tizenegy, szülők nélkül nevelkedő, bántalmazott gyereket nevel, akiknek nagyon hamar ő lett az „anyukájuk”.

A díjat Kriston Andreától vette át.

 

EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓ KATEGÓRIA

Közönségdíjas
Oláh Éva
a kistarcsai kórház neurológiai osztályának nővére, akit a betegei egyszerűen csak földre szállt angyalként emlegetnek.

A díjat Rácz Zsuzsa adta át.

Zsűridíjas
Schuster Barbara
a Vertebra Alapítvány koordinátoraként  olyan gyerekekkel foglalkozik, akik mozgásszervi gerincbetegségben szenvednek: több száz  gyereknek szervez táborokat, játékos sportvetélkedőket.    

A díjat Nagy Tímeától vette át.
 

RIDIKÜL MAGAZIN KÜLÖNDÍJ

Dr. Mangó Gabriella háziorvos és természetgyógyász nyerte a Ridikül idén alapított különdíját, melyet a műsor házigazdájától, Jakupcsek Gabriellától, és a Ridikül Magazin főszerkesztőjétől, Görög Athénától vette át.

A doktornőről a Magazin december 11-i számában olvashatnak portréinterjút.

Címkék: aranyanyu, ridikül magazin különdíj, richter aranyanyu-díj, nyertesek, aranyanyu 2014

Egy hozzászólás

  • Pethő Katalin

    Csak gratulálni tudok minden kitüntetettnek fantasztikus, fáradtságot nem ismerő munkájukért, a jókívánság sohasem késő!
    H.Nagy Katalin doktornőhöz szeretnék még annyi kiegészítést tenni, a diabetológián kívül kiváló pulmonológus, aki gyógyítás közben nemcsak kis betegeire figyel, hanem a gyereket kísérő személyre is, így vette észre és gyógyított ki komoly légúti betegségemből, finoman, szeretetteli módon közölve, hogy csak úgy távozhatunk a rendelőből, ha megbeszéljük a minket érintő problémát. Máig is nagyon hálás vagyok érte.

Szóljon hozzá Ön is!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!