A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Csak azért is!

Padlón voltam, felálltam! – volt a témája az 5. szombathelyi Ridikül Szalonnak, ahol szokás szerint telt ház volt megint.

Gombásné Horváth Dóra, Andor Eszter, Kondor Tamás
Fotó: Mák Dóri

Gombásné Horváth Dóra, a szalon vezetője ezúttal két vendéget hívott: Andor Eszter kineziológust, aki három évvel ezelőtti súlyos balesetét követően újra megtanult járni, s Kondor Tamás zenészt, akinek nem volt ekkora szerencséje, az őt ért baleset helyrehozhatatlan károkat okozott, Tamás kerekesszékhez van kötve.

Andor Eszter jelmondata: „CSAK AZÉRT IS!” – mindig, minden helyzetben ez vitte előre. Alig tanult meg újra járni, családja megdöbbenésére egy magas sarkú cipőt kért magának. Naponta megnézte, és elképzelte, ahogy ebben táncol. Pár hónappal később büszkén tartotta meg első előadását ebben a „motivációs” cipőben.

Kondor Tamás soha, egy pillanatra sem érezte magát bezárva, sőt, szabadabb életet él, mint sokan mások. Azt mondta, nem tenné meg nem történtté a balesetet, mert akkor nem találkozott volna azokkal az embereket, akiket ma ismer. Az est háziasszonya is gyakorló „talpra álló”: Dóra, négy kisfiú anyukája alig egy évvel ezelőtt  veszítette el a férjét agyvérzés miatt.

Az este tanulsága Dóra szerint az, hogy sokkal több erő van bennünk, mint gondoljuk.

Címkék: ridikül szalon, beszélgetés, szombathely, akaraterő

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!