A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Budapestre jön a Scott Bradlee és a Postmodern Jukebox

Jó hír a rajongóknak, hogy Budapest ismét bekerült a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox világturné programjába! 2023. október 17-én este az MVM Dome-ban adnak koncertet.

A világ kortalan slágereit egyedi módon feldolgozó amerikai formációt már jól ismerheti a magyar közönség, hiszen többször adtak teltházas koncertet az Arénában. A Postmodern Jukeboxot, melyet a világon széles körben PJM néven ismernek, az amerikai zongorista, Scott Bradlee alapította 2011-ben. A zenekar különlegessége abban rejlik, hogy egyfajta ”zenei időgépként” a modern zenéket vintage műfajban dolgozzák át, a mai legnagyobb slágereket például leginkább a 20. század jazz és swing stílusában.  Mostani turnéjuk ezért is kapta a ”Life In The Past Lane” elnevezést.

Az idők változhatnak, a trendek jönnek-mennek, de a múlt klasszikus hangjai az idő múlásával egyre értékesebbek lesznek. Lehetsz bakelit rajongó, TikTok őrült, vagy akár divatmániás, gyere velünk, és elviszünk egy feledhetetlen utazásra, ahol az elmúlt 100 év kortalan zenéjét idézzük meg” - fogalmazott Scott Bradlee, a zenekar megalapítója és zongoristája.

A turné 2023 áprilisában indul az angliai Cambridge-ben, majd ellátogatnak Yorkba, Birminghambe, Edinburgh-ba, Sheffieldbe, Manchesterbe, Brightonba, Norwichba, Nottinghambe, Liverpoolba, és még sok más városba. Természetesen London sem marad ki: április 28-án az ikonikus Királyi Fesztiválcsarnokban lépnek fel.

A PMJ 2023. október 17-én érkezik meg Budapestre, ahol a PJM kiemelkedő fellépéseire jellemző módon sokszínű és különleges táncosokra, énekesekre, és nem mellesleg teltházra lehet számítani. Az alapfelálláshoz gyakran csatlakoznak különleges meglepetésvendégek is, biztosítva, hogy minden koncertélmény rendkívül egyedi és összehasonlíthatatlan legyen, felvillanyozó élőzenei élményt nyújtva a közönség számára.

A jegyek már elérhetők az Eventim.hu és Tex országos jegyirodáiban.
A koncert szervezője a Green Stage Production iroda.

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!