A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Botrányos válások Shakira, Katie Holmes és Elizabeth Hurley is átélte

Miért válik annyi sztár? - hangzik el gyakran ez a kérdés, pedig a sztárvilágban ugyanolyan gyakoriak a válások, mint a társadalom más részében. A különbség csak annyi, hogy a hírességek házasságaira sokkal nagyobb figyelem vetül. Bizony ők is szenvednek, sírnak, pereskednek, elbújnak, túlélnek. Shakirának hangos, botrányos szakítás jutott, megcsalt nő lett, a fél világ nem értette, hogy volt képes Piqué ezt tenni vele. Meryl Streep ezzel szemben csendben, nyugodtan, teljes titokban ment szét a férjétől, 45 év után. Bár igaz, sokan azóta is azt találgatják, hogy vajon mi történt. Az okokat kideríteni mi sem tudjuk, de néhány sztárválást górcső alá vettünk.

Shakira és Gerard Piqué megcsalási botránya

Fotó: PuzzlePix

Az énekesnő Shakira és a focista Gerard Piqué 2022 nyarán hetekig szolgáltattak témát a bulvársajtónak azzal, hogy 12 év együttlét után különváltak az útjaik.

Mint kiderült, a Barcelona sztárja más karjaiban kereste a boldogságot. Spanyol lapok írták meg, hogy Shakira magánnyomozókat fogadott, akiknek az volt a dolguk, hogy kiderítsék, mit művel a férje a háta mögött. Sajnos többet is, mint amire számított. Piqué rendszeres látogatója volt a barcelonai szórakozóhelyeknek, sokszor reggelig bulizott, és a hölgyek is tapadtak rá, hiába tudták róla, hogy nős…

A magánnyomozók azt is kiderítették, hogy Piqué egy katalán pincérnőnek kezdte csapni a szelet, amiből aztán több lett, mint egy kis ’ártatlan flört’. A szakításból hatalmas botrány kerekedett, Shakira egy dalt is ír erről, és azóta hallani sem akar a focistáról.

Az énekesnő a két kisfiukkal, Milannal és Sashával él, míg Piqué a barcelonai legénylakásában lakik. Mind a ketten ügyvédet fogadtak, hogy segítsenek a vagyon elosztásában, illetve a gyermekek felügyeleti jogában.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2024. évfolyama 1. számának 18. oldalán!)

Címkék: shakira és piqué, botrányos hollywoodi válások, amber heard és johnny depp, hugh grant és elizabeth hurley, tom cruise és katie holmes,, meryl streep és don gummer

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!