A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Bodros, csigás, loknis - így ragyogsz majd vele!

Ha már szép a nappali, mert mindenütt gyertyák és csillámok pompáznak, a karácsonyfa csupa ragyogás, a vacsora is mindjárt teletölti a lakást ünnepi illatokkal, akkor már csak pár óra kell, hogy csillagszórót gyújtsunk...

Fotó: Shutterstock.com

Bizony, mert hiába ünnepi és ragyogó minden, ha a háziasszony épp hogy gyorsan lezuhanyozott és átöltözött. Ha nem ragyog ő is, ha nem különleges és szépséges a ruhája, az arca, na és a haja, akkor nem fogja magát az ünnephez illőnek érezni.

Márpedig, ha ő nem érzi úgy, hogy felveheti a versenyt bármelyik angyallal, akkor nem is lesz sem fény, sem angyal, sem csoda. Mert a szíve kedvetlen marad. Ezért olyan fontos tehát, hogy a ház úrnője a lehető legszebb és legünnepibb legyen még akkor is, ha így a vacsora elkészítésére fél órával kevesebb jut.

Milyen frizura illik a karácsonyhoz?

Mindenképp friss és fényes hajból építkezzünk, és lehetőleg fésüljük ki az arcunkból a hajat, hogy csilloghasson a szemünk. Karácsony napjain nem a szexuális kisugárzást kell erősíteni, inkább a szelídséget, kedvességet, lelki tisztaságot üzenje a frizuránk.

Nem szerencsés, ha merevre van lakkozva, vagy a plafonig tupírozva. Hasonlítson inkább egy angyal hajzatára. Legyen fényes, lágyan csillogó és loknis.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 12. számának 18. oldalán!)

Címkék: bubifrizura, ünnepi frizurák, loknis frizura, ünnepi konty, fonott frizurák

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!