A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Az ősz színei az arcodon

Mint a csipkebogyó, a galagonya vagy a fagycsípte falevél, olyan lesz a szánk az ősszel. A szemünk, mint a kökény, fáradt kékbe vagy acélszürkébe játszó, hatalmas és álmodozó.

Fotó: Shutterstock.com

Az arcunkra nem kerül alapozó, csak egy leheletnyi púder, mintha a szél fújta volna rá. Álmos, mégis vad és izzó, ilyen az őszi nő sminkje.

Varázslatos szemek

Most megint a szemekre kerül a hangsúly. Visszatér a Smokey Eyes, vagyis a hatalmas, füstös, igéző szempár, melyet erőteljes tus emel ki, a szurokfekete szempillákról vagy műszempillákról nem is beszélve.

Hamvas arcbőr

A bőrünk színe ugyanakkor maradjon természetes. Ne kenjük tele alapozóval, elég egy kis barnító vagy bronzosító púder, esetleg színezett nappali krém.

Finom ajkak

Fotó: Shutterstock.com

Ha jól áll a színeinkhez, használjunk élénkpiros rúzst és ajakfényt. Ám ha nem akarunk vad színeket, tegyünk fel természetes nude színű rúzst és szájfényt. A klasszikus vörös rúzsokat is be lehet vetni az őszi smink elkészítése során.

Napbarnított bőr esetén leginkább a meleg, sárgásvörös árnyalatok kölcsönöznek varázslatos megjelenést az ajkainknak. Akinek télen sápadtabb a bőre, annak érdemes egy hűvös vörös árnyalatot választania.

Napszítta szemöldök

A szőke szemöldök nem mindenkinek áll jól, de ha igen, akkor eljött az ideje… Mikor lehetne igazán napszítta, ha nem novemberben? Mindenképp barnított arcbőr illik hozzá, mintha most érkeztünk volna az Egyenlítő mellől. A bátrabbak nyugodtan kipróbálhatják, ráadásul a szemöldököt könnyedén át lehet színezni, ha mégsem tetszene az összhatás. 

Fotó: Shutterstock.com

Csillogás

Most is divat a fémes megjelenés, főleg az ezüst szemhéjfesték. A napbarnította arcbőrön az ezüst, a bronz és az arany egyaránt elegánsan mutat.

Címkék: füstös szemek, őszi smink, nude rúzs

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!