A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Az ősz színei az arcodon

Mint a csipkebogyó, a galagonya vagy a fagycsípte falevél, olyan lesz a szánk az ősszel. A szemünk, mint a kökény, fáradt kékbe vagy acélszürkébe játszó, hatalmas és álmodozó.

Fotó: Shutterstock.com

Az arcunkra nem kerül alapozó, csak egy leheletnyi púder, mintha a szél fújta volna rá. Álmos, mégis vad és izzó, ilyen az őszi nő sminkje.

Varázslatos szemek

Most megint a szemekre kerül a hangsúly. Visszatér a Smokey Eyes, vagyis a hatalmas, füstös, igéző szempár, melyet erőteljes tus emel ki, a szurokfekete szempillákról vagy műszempillákról nem is beszélve.

Hamvas arcbőr

A bőrünk színe ugyanakkor maradjon természetes. Ne kenjük tele alapozóval, elég egy kis barnító vagy bronzosító púder, esetleg színezett nappali krém.

Finom ajkak

Fotó: Shutterstock.com

Ha jól áll a színeinkhez, használjunk élénkpiros rúzst és ajakfényt. Ám ha nem akarunk vad színeket, tegyünk fel természetes nude színű rúzst és szájfényt. A klasszikus vörös rúzsokat is be lehet vetni az őszi smink elkészítése során.

Napbarnított bőr esetén leginkább a meleg, sárgásvörös árnyalatok kölcsönöznek varázslatos megjelenést az ajkainknak. Akinek télen sápadtabb a bőre, annak érdemes egy hűvös vörös árnyalatot választania.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 11. számának 14. oldalán!)

Címkék: füstös szemek, őszi smink, nude rúzs

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!