A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Asztrális utazás

Az emberi faj egyedei biológiailag azonos felépítésűek. Ugyanannyi agysejtünk van, ugyanannyi idegsejtünk. Miért vagyunk mégis ennyire különbözőek? Mi határozza meg, hogy egyikünk tudóssá vagy művésszé válik-e, másikunk piti bűnözővé, agresszorrá?

Fotó: Shutterstock.com

Gondolhatjuk, hogy a gyermekkori kapcsolatok, a szülők szeretete, a neveltetés, a különféle tanulmányok formálják azzá az embert, amivé felnőttként válik. Biztosan ezek is sokat számítanak, de ez nem minden. Mert hogyan tud egy testvérpár lelkülete szöges ellentétben állni egymással, amikor ugyanazok a szülők ugyanazok közt a feltételek közt nevelték?

A felhők közül jöttem

Sára két kislány édesanyja. Janka tizenegy éves, Anna pedig nyolc. Janka hangos, nagyszájú, csintalan, akaratos gyerek, akivel mindig baj van az iskolában. Anna introvertált, merengő, csendes, kedves, jó szívű. Sára persze egyformán szereti őket, épp azért, mert olyanok, amilyenek.

- Jankáról tudom, hogy mindent meg fog szerezni az életben, amire szüksége lesz, mert a huncut mosolyával, a humorával és az akaratosságával hatni tud az emberekre. Ő cukrász szeretne lenni, mert imádja a tésztákat. Nem érdekli a történelem, az irodalom. Anna viszont ötévesen megtanult írni, olvasni a nővére könyveiből. Hatéves korától verseket ír. És csodás képeket fest! A képein általában az ég van fura felhőkkel, fényekkel.

Amikor kisebb volt, mindig azt mondta, azért festi a kékséget, mert ő onnan érkezett. Anna, ha van egy babája, szívesen odaajándékozza annak a gyereknek, akinek nincs. Aki sír, azt megvigasztalja. Még sosem láttuk dühöngeni, toporzékolni, mint Jankát. Két teljesen különböző gyerekem van, akik ugyanazokat a géneket örökölték, ugyanabban a családban, ugyanabban a szeretetben nőnek fel. El sem tudom képzelni, mitől mások ennyire – mondja Sára.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 10. számának 56. oldalán!)

Címkék: asztrális szint, milyen az asztrális világ, melyik asztrélszintről jöttem

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!