A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Gömöri András Máté: A végsőkig elmegyek mindenben

A felkészülési idő alatt sokszor ő is azt mondta magáról, hogy már nem normális. Ez utóbbi minősítést felesége is osztotta, ennek ellenére mindenben támogatta a testépítő bajnokságra készülő férjét. Pedig Gömöri András Máté nem sportember. Színész, akinek nem szokása feladni azt, amit elkezdett...

Fotó: Balázs Gergely

NÉVJEGY
A férfi, aki tetszik nekünk: Gömöri András Máté
- 1992. augusztus 29-én született, Szikszón
- Első szerepét 2004-ben kapta a Miskolci Nemzeti Színházban
- 2012-ben debütált a Budapesti Operettszínházban
- Felesége: Polyák Lilla, énekes-színésznő
- Idén először prózai előadásban is látható: a Pinceszínház Tribádok éjszakája című drámájában
Gömöri András Máté jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetemen színművésznek tanul, miközben több színházban is játszik. Az idei évadban öt bemutatója volt.

A színház mellett viszont a sport is kiemelt szerepet játszik az életében: júniusban versenyzőként indult a Natural Testépítő Nemzeti Bajnokságon és Nemzetközi Versenyen, ahol szinte mindent megnyert.

  • Színészet és testépítés. Hallottunk már ilyen párosítást, de meglehetősen ritka. Hogy jött, hogy ennyire komolyan vedd a sportot?

Gyerekkorom óta foglalkozom sporttal. Mindig is érdekeltek a versenysportok, bármilyen formában. A testépítéssel körülbelül hét éve kezdtem komolyabban foglalkozni. Először csak azért, hogy a színházi szerepekhez jó kondiban legyek, ezért elkezdtem edzőterembe járni. Aztán kicsit később beszippantott az egész.

Elkezdett érdekelni a tudományosabb rész is: a táplálkozástudomány, a test formálása, és egyre mélyebbre ástam magam benne. Egy idő után már azt éreztem, hogy versenyeznem kell, hogy lássam, hol tartok, mire vagyok képes.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 7. számának 56. oldalán!)

Címkék: testépítés, miskolc, edzőterem, testépítő bajnokság, gömöri andrás máté, táplálkozástudomány, natural testépítő nemzeti bajnokság és nemzetközi verseny

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!