A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ajándékozás és adományozás egyszerre?

Az Autistic Art Alapítvány autizmussal élő fiatalok számára létrehozott lakóotthonokat támogat.

Speciális rajzterápiás programjukat kifejezetten az autizmussal élők számára alakították ki, hogy a rajzoláson, az alkotásokon keresztül a fiatalok megnyílhassanak úgy, ahogy erre szavakkal sosem lennének képesek.

Művészeti programjuk célja a terápia és a tehetséggondozás. Eredményeképpen pedig olyan autizmussal élő alkotókat fedeztek fel, akik ugyan önálló életvitelre nem képesek, lakóotthonban élnek, mégis rendkívüli vizuális kifejezőeszközökkel rendelkeznek.

Mára a lakóotthonok több mint 200 autizmussal élő fiatalja közül nagyjából hatvanan vesznek részt a művészetterápiás foglalkozásokon. Az Autistic Art az elmúlt 15 évben a nem anyagi támogatáson túl több mint 150 millió forinttal járult hozzá a lakóotthonok fennmaradásához és működéséhez.

2013-ban hozták létre az Autistic Art dizájnmárkát, amely révén egyes autista alkotásokból kiindulva, designerek bevonásával egyedi, minőségi tárgyak születhettek.

Ezek közül a Designerwebshop kínálatában számos termék megtalálható, amelyek a karácsonyi ajándékozási időszakban azt a lehetőséget is magukban rejtik, hogy egyszerre vásároljunk különleges, minőségi ajándékot, és egyúttal támogassuk az Autistic ArtAlapítvány legfőbb célját, hogy a bentlakásos otthonokban élő autisták életük végéig támogató közösségben élhessenek.

Az összes termék elérhető a következő linkre kattintva: www.designerwebshop.hu/autistic-art-m-95

 

 

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!