A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A Vaszati térrendezés csodái

Saját problémáira keresett megoldást, amikor rátalált a vaszati térrendezés. Azóta már nem csak alkalmazza azt - és másoknak segít kialakítani az életükhöz megfelelő otthont -, hanem tanítja is. Szincsák Anna térrendezési szaktanácsadó, mérnök, radiesztéta mesélt arról, hogy mi is az a vaszati térrendezés, illetve mikor és hogyan alkalmazható.

Fotó: Shutterstock.com

  • Hogyan találtál rá a vaszati térrendezésre?

Ez nálam fordítva történt. Nem én kerestem meg a vaszatit, hanem ő talált rám. Az ötéves gyermekem problémáira kerestem a megoldást, akkor éppen dr. Varju Márta kineziológusnál. Ő volt az, aki felhívta a figyelmemet a különleges térérzékelésemre. Márta ösztönzésére kezdtem el térrendezéssel foglalkozni, és a későbbiekben az ő kezdeményezésére kezdtem el tanítani is.

  • Mi is a vaszati térrendezés, mit érdemes tudni róla?

Már az ősi védikus írások is az energiák áramlásának fontosságát hangsúlyozzák, így a védikus térrendezésben sincs ez másképp. A vaszati az épületeket a Földünket uraló két fő energiaáramlás irányán keresztül vizsgálja.

Azt elemzi, hogy milyen mértékben tudjuk beengedni ezeket az energiákat, és azok milyen különböző hatásokat váltanak ki otthonunkban.

Már első ránézésre is rengeteg információt kap az ember egy lakótérben: mennyi energia tud beérkezni a lakásba, milyen helyiségeket érintenek először ezek a belépő energiák, a helyiségek helyzete, azok kapcsolata, útját állja-e az energiaáramlást egy-egy bútor stb. Talán nehéz elképzelni, de egy alaprajzból éppúgy lehet olvasni, mint egy asztrológiai képletből.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 11. számának 47. oldalán!)

Címkék: új lakás, vaszati térrendezés, védikus írások, térrendezés, a lakás tájolása, energiaáramlás, átrendezés a lakásban, szincsák anna

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!