A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A szexről még fantáziálni is jó?

Sok minden szükséges egy igazán jó és tartós partnerkapcsolathoz. Legelőször is természetesen szerelem, aztán közös érdeklődési kör, közös tervek, együtt eltöltött szép és nehéz napok, türelem, megértés, alkalmazkodás. És persze örömöt adó szexuális élet.

Fotó: Shutterstock.com

A nők olykor hajlamosak félvállról venni ezt az utolsó tényezőt. Azt gondolják, a szex valami olyasmi, ami csak a kapcsolat kezdetén jó és fontos, később meg csak olyan hagyd magad, gyorsabban szabadulsz dolog. Ez természetesen nincs így.

Az emberek, a nők ugyanúgy, mint a férfiak, a szexről még fantáziálni is szeretnek. A szexuális fantáziák mindig filmszerűek, és nagyon fontos funkciójuk van. Olykor segítik az örömet adó együttléteket, míg máskor helyettesítik.

Amerikai kutatók megvizsgálták, hogy melyek a leggyakoribb szexfantáziák. Az eredmény elég érdekes lett. Jó, ha tudjuk, hogy miről is szól az ő felnőtt mozijuk.

A férfiak a leggyakrabban az alábbiakról fantáziálnak:

1. A kedvesről
Ez jó hír, nem? A legtöbb pasi azokat a dolgokat idézi fel napközben, amelyeket a partnerével csinált, vagy szeretne csinálni. Egyébként a nők is így vannak ezzel. Nyugodtan elfelejthetjük a szilikonnal és fotoshoppal előállított címlapnőket. Az elérhető hús-vér nő izgatóbb, mint az elérhetetlen.

2. Szex egy másik nővel
Jó, előfordul, hogy a pasik fantáziái között szerepel a szex egy ismeretlennel. Nem kíván nagy pszichológiai érzéket azonban ennek a fantáziálásnak a megfejtése: a férfiak vadászösztöne azt diktálja, hogy szerelmeskedj egy „új” nővel.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 7. számának 78. oldalán!)

Címkék: szex, szexfantáziák

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!