A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A szexről még fantáziálni is jó?

Sok minden szükséges egy igazán jó és tartós partnerkapcsolathoz. Legelőször is természetesen szerelem, aztán közös érdeklődési kör, közös tervek, együtt eltöltött szép és nehéz napok, türelem, megértés, alkalmazkodás. És persze örömöt adó szexuális élet.

Fotó: Shutterstock.com

A nők olykor hajlamosak félvállról venni ezt az utolsó tényezőt. Azt gondolják, a szex valami olyasmi, ami csak a kapcsolat kezdetén jó és fontos, később meg csak olyan hagyd magad, gyorsabban szabadulsz dolog. Ez természetesen nincs így.

Az emberek, a nők ugyanúgy, mint a férfiak, a szexről még fantáziálni is szeretnek. A szexuális fantáziák mindig filmszerűek, és nagyon fontos funkciójuk van. Olykor segítik az örömet adó együttléteket, míg máskor helyettesítik.

Amerikai kutatók megvizsgálták, hogy melyek a leggyakoribb szexfantáziák. Az eredmény elég érdekes lett. Jó, ha tudjuk, hogy miről is szól az ő felnőtt mozijuk.

A férfiak a leggyakrabban az alábbiakról fantáziálnak:

1. A kedvesről
Ez jó hír, nem? A legtöbb pasi azokat a dolgokat idézi fel napközben, amelyeket a partnerével csinált, vagy szeretne csinálni. Egyébként a nők is így vannak ezzel. Nyugodtan elfelejthetjük a szilikonnal és fotoshoppal előállított címlapnőket. Az elérhető hús-vér nő izgatóbb, mint az elérhetetlen.

2. Szex egy másik nővel
Jó, előfordul, hogy a pasik fantáziái között szerepel a szex egy ismeretlennel. Nem kíván nagy pszichológiai érzéket azonban ennek a fantáziálásnak a megfejtése: a férfiak vadászösztöne azt diktálja, hogy szerelmeskedj egy „új” nővel.

Ez a lehetőség a legtöbb férfit izgatja, azonban igazából nem akar új kapcsolatot. A fantáziálás remek lehetőséget nyújt, hogy úgy lépjenek félre, hogy közben nem kockáztatják azt, hogy elveszítik barátnőjüket, élettársukat.

3. Orális szex
Közel a toplista éléhez mindkét nemnél. Az olyan fantáziák, melyekben a férfi arról álmodozik, hogy kedvesét részesíti ebben, vagy fordítva, a nő csinálja ezt vele, egyáltalán nem meglepőek.

Sok nő titokban úgy érzi, hogy az orális szex „mocskosabb”, mint a szerelmeskedés. Őt ezért izgatja annyira. A férfiak pedig azt gondolják, hogy mivel az orgazmus csiklón váltható ki leginkább, a nőket nyilvánvalóan felizgatja az orális szex. Sok pár azonban túlságosan erkölcstelennek érzi a szexnek ezt a formáját, ezért csak fantáziál róla.

4. Szex több nővel
A felnőtt férfinak éppolyan vágyálma, mint a gyereknek az, hogy véletlenül bezárják a cukorkaboltba. Ha egy nővel szerelmeskedni jó érzés, akkor kettővel kétszer olyan jó.

A valóságban azonban a legtöbb férfi (tudatosan vagy tudat alatt) azon szorong, vajon képes-e kielégíteni akár egyetlen nőt is, így nem meglepő ez az álomvigasz. Kutatások szerint a férfiak jelentős többsége a való életben nem is akar (és nem is tudna) eleget tenni egy ilyen szexuális kihívásnak.

5. Másokat nézni szerelem közben
Ez a fantáziaforma mindkét nemnél előfordul. A férfi exhibicionista fantáziálásai gyakran szólnak arról, hogy mások csodálják. Izgalmas bemutatót tart, és a nézők általában irigykednek a szexuális szakértelmére. Ez egóerősítő fantáziálás.

6. Ha kedvese önmagát elégíti ki
A legtöbb férfi vágylistáján az egyik leggyakoribb első pont: nézni a nőt, ahogy „játszik magával”. Valószínűleg önbizalmat ad nekik, hogy a nőket is éppúgy foglalkoztatja a szex, mint őket.

A titkos megfigyelés a férfiak kíváncsiságát elégíti ki: mit csinálnak a lányok, hogyan okoznak örömet maguknak, amikor ők nincsenek ott? 

A nők pedig az alábbi dolgokról fantáziálnak leggyakrabban:

1. Szex a jelenlegi partnerrel
A nők éppen úgy, mint a férfiak arról álmodoznak leggyakrabban, hogy milyen lesz majd kedvesük karjaiban.

2. Szex idegennel, híres személlyel
A kicsit elszürkült, fantáziátlan párkapcsolatban a nők gyakran látják magukat egy utánuk vágyódó férfi, egy híres színész vagy sportoló karjaiban.

3. Szex romantikus vagy extrém helyeken
A legtöbb nő csak vágyaiban fantáziálgat arról, hogy milyen jó lenne egy gyönyörű réten, vagy egy elhagyott, régi kastély ódon falai között szerelmeskedni. A valóságban ezt ritkán merik megtenni.

4. Behódolni  egy erőszakos partnernek
A nők fantáziákban gyakran látják magukat egy érőszakos partner karjai között, aki vágyainak engedve durván leteperi, lefogja, magáévá teszi őket.

5. Ellenállhatatlannak, démoninak, csábítónak lenni
Még a legzárkózottabb, legszégyenlősebb nő is gyakran elképzeli magát kihívó, ellenállhatatlan végzet asszonyaként.

Címkék: szex, szexfantáziák

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!