A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A séf meg a kertész világa

Otthonos, bensőséges világ ez. Természetesen kedves. Egyáltalán nem csípős, nem is túl édes, de telis-tele humorral, szikrával és szenvedéllyel. Jó hallgatni Patrícia és Gábor történetét.

Fotó: Fejér Gábor

Vannak találkozások, amelyek örökre megpecsételik az ember életét. Ha akarja, ha nem.
Patríciát valahogy úgy képzelem, hogy egyszer, valamikor összefutott egy csinosnak mondható mángolddal, esetleg citromfűvel vagy csak egy egyszerű sarkantyúkavirággal. Rájuk csodálkozott, és azóta nem tud betelni velük.

Gábor más. Őt a konyha fogta meg. Az ízek, színek találkozása, a varázslat, amikor pár egyszerű alapanyagból csodás dolgok kerülnek az asztalra, mindenki legnagyobb megelégedésére. 

Török Patrícia a kertész. Horváth Gábor meg a séf. És ahogy egy csudaszép mesében lennie kell, úgy történt a csudaszép valóságban is: ők ketten találkoztak. 

– Megirigyelte a kertemet – mondja Gábor óbudai lakásuk nappalijában. 

– Ugyanabban a társasházban laktunk – folytatja Patrícia. – A legenda úgy szól, hogy egy szép napon vettem magamnak a bátorságot, és becsöngettem Gáborhoz, mert szemet vetettem a kertjére, amelyre ráláttam az erkélyemről. Nekem is volt kiskertem az apró erkélyen, az a kert viszont mégiscsak nagyobb volt az enyémnél. Szó szót követett…

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 11. számának 34. oldalán!)

Címkék: fűszernövények, mártások, krémek, a séf és a kertész, török patrícia, horváth gábor, kisvállalkozás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!