A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A nő, aki semmit sem vár Valentin-napon

Hamarosan itt a Valentin-nap. A nők számára, akik egészséges párkapcsolatban élnek (szerencsére ez rám nem vonatkozik), ez is csak egy alkalom arra, hogy csalódjanak.

Fotó: Shutterstock.com

Tisztelet a kivételnek, hiszen biztos akad olyan férfi valahol kis hazánkban, aki tisztességesen felkészül a szerelmesek napjára, ugye?

Az a fajta férfi, aki már hetekkel előbb kitalálja, hogyan lepheti meg élete szerelmét valamilyen amerikai kultuszfilmbe illő ajándékkal: szív alakú lufiba rejtett plüssmackóval, bonbonnal, koncertjeggyel, wellnesshétvégével vagy pezsgőben úszó gyémánt jegygyűrűvel… de legyünk reálisak, a maradék férfi azt sem tudja, mikor is van ez a jeles nap.

Szerény véleményem szerint kétféle ünneplési szokást lehet megkülönböztetni. Az első típusba tartoznak azok, akik a kapcsolatuk elején járnak, és ilyenkor még mindennemű mainstream kultusznak igyekeznek megfelelni, és ezen az ünnepen megajándékozzák egymást.

A másik típus pedig egészen egyszerűen nem vesz tudomást február 14-éről. Persze létezhetnek olyan kivételek, akiket Szent Bálint napja csak még inkább összekovácsol, és bízom is ebben, de az én tapasztalatom szerint erre kevés az esély.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2023. évfolyama 2. számának 34. oldalán!)

Címkék: valentin-nap, a férfiak és a valentin-nap, a nők és a valentin-nap

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!