A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A modell: Vastag Csaba

A Ridikül műsor stylistja, Vadas Mariann öltöztette e rövid bemutatóra a népszerű énekest.

Vastag Csaba
Fotó: Pitrolffy Zoltán

Csabával lehetetlen nem összefutni a médiában: igazi népszerű sztár. A fotózásra a Kempinski Hotelben került sor. Az elegáns szálloda előcsarnokába érkezve Csaba elnézést kér a laza szerelés miatt: sportolásból érkezett. Témánál vagyunk; ruhák, szettek, divat.

A ruha kommunikáció, ő is ezt vallja. Alapelv számára a közönség minőségi kiszolgálása, aminek elválaszthatatlan részét képezi az alkalomhoz illő öltözet. A sminkesnek, a fodrásznak egyértelmű tanácsokat ad, látszik, hogy van elképzelése a külsejét illetően. A stylist remek zakókat és öltönyöket válogatott össze a fotózáshoz, a kellékek is illeszkednek a fő darabokhoz. Csaba átlapozza a lehetőségeket, majd azonnal kiválasztja az Esterházy-kockás zakót.  A nagy Gatsby hatása keményen ráült az olasz trendekre: idén a műértő divatőrültek harsány mintákat, üvöltő színeket, karakteres kellékeket visznek az utcára.

„A letisztult stílusú szetteket továbbra sem vetem meg...” – mondja Csaba mosolyogva, de azért látjuk, hogy közel állnak szívéhez a mediterrán megoldások.

Persze, minden remekül áll neki, hiszen ő már annak a nemzedéknek a tagja, amelyik életvitelszerűen foglalkozik az alakjával. Futólag erről is említést tesz: mennyire fontos neki, hogy a média gonoszkodó pillanataiban ne tudjon belekötni egy ünnepek után megnőtt pocakba.

Összeállnak szépen a szettek, s a pultnál, pohárral a kezében, már egy egészen más ember ül, mint aki az imént átlejtett a hallon. Nincs túl nagy forgalom a bárban, de akik erre járnak, azoknak elismerő pillantása Csaba ruháin is megakad. Ezen a nyáron már nem feltűnő, ha egy üzletember a kifogástalan business-szett mellé sportcipőt visel. Több bátorság, bevállalás, lazaság jellemzi az előttünk álló időszakot.
(A szerző divatblogger.)

Címkék: divat, modell, énekes, férfiruha

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!